Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Np transferi

Leader_EviL

Öne çıkan mesajlar

said:
Leader_EviL, 15 Eylül 2005 18:06 tarihinde demiş ki:
Sence sen bu yolu ögrenipte her gün 2m np öle 1 günde 250 degilde yavaş yaparsan log larda da cz de görünürsen bu nerden anlaşılıcak ?

ya sen n00bsun yada burdaki sana bu olayı anlatmaya çalışanlar n00b alla alla kimde 1 m np varda sen günde 2 m np kasıcaksın[signature][hline]Server: Diez------ Server:Ares
ID: Diablo_Angel------iD: : DarKVaNe :
Nation: Karus-----Nation: Karus
Lvl: 5x-----Lvl: 5x
np:6xxx-----Np 15xx :D
Clan:InTouChaBl3-----Clan: fatal1ty
Sosyal ağlarda paylaş

said:
lucifertr, 15 Eylül 2005 18:09 tarihinde demiş ki:
anlattığım şeyi okusan önce sonra noob desen:)

yanlış anladın bizi n00b yerine koyuyo gibi sordu da o anlamda söyledim :)[signature][hline]Server: Diez------ Server:Ares
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Leader_EviL, 15 Eylül 2005 17:58 tarihinde demiş ki:
Ark bug felan alakası yok ben birtane buldum ama zor biraz bakın bir yöntemi var bu np transferinn adam bir günde nsl kasar 250m np ? Hiç akılmantık varmı bunda ?

bugla alakası yokmuş :D adamlar 250m np nasıl yapsın zaten böyle birşey yapan yok niye sallıyosun onu anlamıyorum ilk 100de yazılan np de hata sadece ne zaman böyle bişiy gördünki adam human gözüküyo ama clanı karus gözüküyo bu sadece bi hata[signature][hline]Server: Diez------ Server:Ares
Sosyal ağlarda paylaş

n00b luk olayını aşmı şbu adam .günde 2m np kassan nolur kim çakar canım sadece millet 3 4 ayda czde 10 saat gecıren tıpler 500k np yapıolar.günde 2m yapmışın kim çakar.onu bunuı bırak npo trans fer yaparsı nadam keserek arklarını ayartırsın yaparsın.ama bu bir ezikliktir onun da ötesinde bu np olayını abartırsan anlasılır.allah bılır senın lvl ın daha 30 flndır np işine mrk sarmışın ama boyle artiz noobuda gormemıstım.20m np yı kısme bı gunde yapamz gmler bile yapmaz nası olsa ortaya cıkıcak sacma sapan seyler yazıp sinir etmeyin bu kdr salakca bı foruma msg atmadan duramıyorum :hrr:
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...