zamo Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Merhaba Bende Radeon 9500 var.Bugün son sürücülerini indirdim.Artık oyunlarda masa üstüne atıyor ama oyunun ismi görev çubuğunda yazıyor.Ona tıklayınca oyuna devam ediyor ama çok sinir bozucu.Eski sürücüde de oyunlarda kitleniyordu.Lütfen yardım edin.
Infeqted Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 oyun oynarkenmi, her basladigindami[hline]
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 DirectX upgrade'i denemeni öneriyor, ve oyunun ilgili patchlerini de yüklemeni tavsiye ediyorum.[hline] -ee
zamo Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Sharkycim DirectX9 var ve her oyunda atıyor ya da kitleniyor.Oyun bazlı bir sorun değil.
Vampire Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 oyun bazli bi problrm degil bu ne yazikki ayni fitik olayi bende yasadim g4 ti4200 ile yapabilcegin 2 tane sey var.Birincisi taskbara sag tusla tikla özelliklerine gir ve "always on top" özelligini kapat eger bu sekilde de geciremediysen daha önceki düzgün biyere system restore la dönmeni tavsiye ederim sonra driverlari tekrar kurabilirsin, bende bu ikiside calismamist windowsu ucurup yeniden kurdum rahat ettim, bendeki windows tan kaynaklaniyordu ama sendeki neyden bilemiycem, windows bu nerde sorun cikartcagi belli olmaz[hline]Dont make me more aggressive than devil...
Catscratch Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Hayret yaw ben hiçbir dönemde bu tip oyunlarla çok zorun çıkaran windows'a rastlamadım. Ufak şeylerden nem kapabilio tabi bazen windows. Bazen ufak bi prg yükleyip siliosun sonra ama o sisteme zarar vermiş olabilio. Özellikle grafikle, sesle ilgili olursa. Gerçi ben genelde çok seçici olduğum için program kullanırken, böyle bişi yaşamamış olabilir. Hakikaten yani oyunlarla hiç problemim olmadı. Eski AMD 486 dx4-100 'üm varken mortal kombat 1 le yaşadığım sorun hariç. O ram türü ile ilgiliydi hehee.[hline]This Cat Scratches Free.
Öne çıkan mesajlar