makromanyak Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 bi ihtimal şöyledir durum: hack değilde char bug olabilir. bu bug 2 arkadaşımın başına geldi. 1.si kendi id sini ve şifresini yazmasına rağmen başka bi account a girdi.2 arkım da senin gibi hack yediğini sanıyordu ama onun durumuda aynı cıktı. inanması biraz zor gibi ama inşallah durum böyledir ve 2 kez öldüğünle kalırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fckr Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 işaLLah ama diorum ya ben n00bLa oyundayken o oyundaydı mageyLE[signature][hline]Nick : Fukara [ HACKLENDi] :( :( :( içim yanıyo LVL : 60 Job : ELEMENTAL LORD NP : 18xxx Server : Diez Nation : Karus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dexteriyus Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Gerçekten üzüldüm. Ama doğum tarihini bilmeden neden devam ettin ki? Ben ilk aldığım acc.'in d.t sallamıştım. 45'e kadar da çıkmıştım ama d.t olayını öğrenince bıraktım onu yeni acc. aldım. Bütün bunlara rağmen gerçekten üzüldüm. Geçmiş olsun.[signature][hline]Server: Diez1 ID: Dexteriyus-Holydexteriyus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Islak_Tosbaga Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 WALLA BABA BUYUK GECMIS OLSUN BU ARADA SEN ID VE PASS BILIOSAN DT BULAN PROGRAM WAR Sekhmeth war bilirsiniz belki (Ares de 6x Assasian BuRiAL bilir ) onun adına yapılan 1 program 3 gün önce 3-5 arkadaşın DT leri bulduk KeyLogger ws ws hiç 1 program bulunmuo istersen sana zip olarak yollayabilirim. Bu arada Lamer yada Hacker deilim. Zaten tanıyanlar bilio nasıl biri olduğu. Neyse istersen sana akşam programı yollarım. Şu anda işyerindeyim.. TEKRAR ÇOK GEÇMİŞ OLSUN :( :( :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fckr Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 saoLun ... gold pre aLıp haLLedecem şifreyi buLdum...[signature][hline]Nick : Fukara [ HACKLENDi] :( :( :( içim yanıyo LVL : 60 Job : ELEMENTAL LORD NP : 18xxx Server : Diez Nation : Karus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
danger_paper Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 kardeş başın saolsun ne diye bilirim ben 2 haftada 45 odum hacklendim ama sen lvl 60ken hacklendin .çok geçmiş olsun ama bence takma kafana aç bi assasin[signature][hline]www.paticik.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeGoLaS606 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 geçmiş ossun aga benimde gitti 58 archery :( acını anlıyorum yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 geçmiş olsun kardeş :([signature][hline]Name:Chuda_tr clan: _Unforgiven_ Server : Ares Lvl: 5x np: 5xx :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 said: Islak_Tosbaga, 15 Eylül 2005 12:33 tarihinde demiş ki: WALLA BABA BUYUK GECMIS OLSUN BU ARADA SEN ID VE PASS BILIOSAN DT BULAN PROGRAM WAR Sekhmeth war bilirsiniz belki (Ares de 6x Assasian BuRiAL bilir ) onun adına yapılan 1 program 3 gün önce 3-5 arkadaşın DT leri bulduk KeyLogger ws ws hiç 1 program bulunmuo istersen sana zip olarak yollayabilirim. Bu arada Lamer yada Hacker deilim. Zaten tanıyanlar bilio nasıl biri olduğu. Neyse istersen sana akşam programı yollarım. Şu anda işyerindeyim.. TEKRAR ÇOK GEÇMİŞ OLSUN :( :( :( ıslak abi :D o program banada lazım pm de belirttim ama burdada söyliyim [email protected] yollarsın :)[signature][hline]Name:Chuda_tr clan: _Unforgiven_ Server : Ares Lvl: 5x np: 5xx :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kokolo Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 çok geçmiş olsun :(:(:( çok uzuldum ya :(:([signature][hline] orc olmak insanlığa aykırı :D 55 sin vercem beramusta 53-55 arası bi warrior lasım diez ya da xig. cypher da olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fckr Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 waLLa bu oLaydan sonra heLe güvenemiyorum sry yani[signature][hline]Nick : Fukara [ HACKLENDi] :( :( :( içim yanıyo LVL : 60 Job : ELEMENTAL LORD NP : 18xxx Server : Diez Nation : Karus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar