Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hz.Musa

Daesu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
unity100, 20 July 2003 14:10 tarihinde demiş ki:
said:
Vampire, 20 July 2003 04:24 tarihinde demiş ki:
Bütün konuyu okumadim ama Musa denizi ikiye yardiginda ve gectikten sonra denizin firavunun üzerine kapandigi bir gercek olarak londra da bir müzede sergileniyor ve hatta zamaninda focus dergisinde bile yayinlanmisti...Firavunun cesedi hic cürümemis (basinc yüzünden) ve resimlerde acikca görülen tek birsey var ki firavunun cesedi secde eder durumda sergileniyo müzede...yani firavun secde ederken ölmüs bilimadamlarinin raporlarina göre...[hline]Dont make me more aggressive than devil...

basinc yuzunden hic curumemek gibi bi sacma olay olabilir mi ? deniz altinda kaliyor binlerce yil zilyonlarca deniz canlisi turunun icinde, hicbir sey olmasa bakteriler var.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
www.tokaci.com(oscommerce customization)
turkiye.bookturkey.com
aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com

Bak unity bu benim teorim degil tamam mi ac kendin arastir, sacma veya degil ünlü dergilerde bu firavunun resimlerini gördüm ve hatta londra ya gidersem özellikle gidip bakicam...Ben de yanlis okumus olabilirim prof unity ama o adamin cesedi cürümemisti...Ve cürümedi...Ac arastir.[hline]Dont make me more aggressive than devil...
  • Yeni Oluştur...