angelusy Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 kusura bakmayın aradım ama tam bir çözümünü bulamadım bundan önceki başlıklarda oyun tam loadıng char. data kısmında kapanıyo ve masa üstüne dönuyo acaba nedır ve çözümü varmıdır teşekkür ederim[signature][hline]6x paper mage np 29xxx clan : rebellion server :cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
w00t Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 ekran kartı ile alakalı bir sorun var muhtemelen bende daha once yasamıstım istersen yukle/kaldır yapıp tekrar kur (biraz zahmetli oalcak ama)[signature][hline]Fresh Orange Juice Pls Ares/w00tabulous Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angelusy Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 şimdide dr.watson hatası diyo ..!!![signature][hline]6x paper mage np 29xxx clan : rebellion server :cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 REs attiktan sonra hala gecmiorsa ve dr watson da selam weriorsa dr watson un bashka birseyden dolayi selam werdiini dusunerekten sys managerdan bir hardware durumuna bak.Hata olushmush HW warsa tekrar yukle.Hala kapanmaya dwwam ediorsa ekran kartinin driver ina control panelden bir repair cek. En son olarak da bir anti spyware ile we antivirus ile makinayi tara. Hala sorun hallolmuyorsa tekrar gel yeni cozumler uretelim..[signature][hline]ottoman_prince MoradSlayers level:6x Ares MrProblem OTTOMAN_EMPIRE(leader) OTTOMAN_EMPIRE WILL STRIKE BACK soon.. Moradon serbest piyasa broker ı i love this game! i am waitin in the shadows to kill u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angelusy Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 ilgin için teşekur ederim bilgisayara format atıp herşeyı tekrardan kuracam hatta hdd mı bıle deiştiriyorum ke ıda iş yerimdeki bilgisayardan kopyalıcam .. teşekkurler[signature][hline]6x paper mage np 29xxx clan : rebellion server :cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dandanakan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Hata sende de Loading information(1) %10 da veriyorsa aynısı bende de var... Ranking forumunda da aynı şeyi yazdım,2 kişi de daha aynısı olmuş...O iki kişiyle ortak özelliğimiz bir önceki gün Premium üyeliğimizin bitmesi... Yine aynı forumda şöyle bir çözüm söylendi,tüm temp filelarını ve cookielerini temizlersen düzeliyormuş...Ancak şu anda işte olduğum için deneyemiyorum... Bir dene istersen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 said: angelusy, 15 Eylül 2005 14:41 tarihinde demiş ki: ilgin için teşekur ederim bilgisayara format atıp herşeyı tekrardan kuracam hatta hdd mı bıle deiştiriyorum ke ıda iş yerimdeki bilgisayardan kopyalıcam .. teşekkurler desihtirdikten sonra AV anti-spyware siz birakma sakin. msnden de tanimadigin insanlardan dosya alma ve en sevdigin filmi sakin kimseye soyleme :D[signature][hline]ottoman_prince MoradSlayers level:6x Ares MrProblem OTTOMAN_EMPIRE(leader) OTTOMAN_EMPIRE WILL STRIKE BACK soon.. Moradon serbest piyasa broker ı i love this game! i am waitin in the shadows to kill u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angelusy Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 :D dosyaları silip bir deneyecem valla bilgisayaraı şirkete getirdim işi gücü bırakıp bununla uğraşıyorum ; en sevdiğim film ******** :D söyledim ilginiz için tesekkur ederım[signature][hline]6x paper mage np 29xxx clan : rebellion server :cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angelusy Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 dandanakan arkadasım ewewt benımde uyelığim dun bıttı ama dıger bılgısayardan bugun üyelık aldım ama problemlı bılgısayarda hala devam edıyo ... bende de tam % 9 oldugu zaman problem baslıyo.[signature][hline]6x paper mage np 29xxx clan : rebellion server :cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackBox1 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 said: angelusy, 14 Eylül 2005 22:55 tarihinde demiş ki: kusura bakmayın aradım ama tam bir çözümünü bulamadım bundan önceki başlıklarda oyun tam loadıng char. data kısmında kapanıyo ve masa üstüne dönuyo acaba nedır ve çözümü varmıdır teşekkür ederim Boşuna uğraşma makinende problem yok. Sadece sen değilsin bunu yaşıyan, bazıları 12.98 versiyonuna dönünce düzeldi diyordu yabancı forumlarda.(Ama exe den çalıştır luncher kullanma)[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve Class:Archmage Server:Beramus Lvl:62 Np:81xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar