Spidee Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 said: CusTodeM, 11 Eylül 2005 01:23 tarihinde demiş ki: jacabo anlamadim ne dedin? Ne dediyse dedi, borular patlamış işte :)[signature][hline]the white CusTodeM 3 Eylül 2005 01.10'da Rock'n Coke'da demiş ki: Oh be sonunda ağzıma birşey girdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 said: CusTodeM, 11 Eylül 2005 01:23 tarihinde demiş ki: jacabo anlamadim ne dedin? 2. si hariç seninkilerle aynı şeyleri düşündüğünü söylemiş.[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dalamardl Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Erkek kalmadı paticik te söyle istersen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 1-)hayır, yani duruma göre degisebilir, kendisiyle hormonlarım için ilişkiye girmemi isteyen bir kız cıkar, benim elimden de bir şey gelmez... 2-)tek eşlilik söz konusuysa baglanırım, ancak olay kendini kaptırmak vs. ise kişiden kişiye değişir diyebilirim sadece. 3-)hımm, ortak şeyler paylaşılabilecek, birlikte mutlu olunabilecek varlıklar[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki: Karı istiyorum yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nukem_Verite Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 şu topiği açan ve cevap yazan herkese ..[signature][hline] öğrencen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 hyr bu adam olması!!! retard ne dmk ya.fiil deilmi bu kim yapmışsa sallamış :D[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nukem_Verite Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 hormonlular sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 1) hayır. 2) seviyorsam etmez.ama sonu kötü olur genelde.ama aklım başımda olmaz zaten , bi bakarım bağlanıvermişim.öyle. 3) arkadaş olarak kızlar iyidir.sevgili olarak da iyidir.halbüse bazıları değildir.bunlar karışık şeyler.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
havok Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Arkadaşlar ben konuşmalarınızı izledim.Baya ilgimi çekti diyebilirim.Benim sevdiğim bir arkadaşım var onunda adı deniz.Kıza neler söyledim ama para etmedi.Onun için hergün ağladım,ve halada çok üzülüyorum yani acayip sevdim ve bugüne kadar da kimse adam gibi sevmedim.Herşeyi ona mesajla söyledim ama hava gazı.Bence insanın içinde güzel şeyler varsa zaten kendi karşı tarafa belli eder.Ben Deniz'e çok fedakarlıklar yaptım.Bu arada benim üç sene boyunca sınıftan arkadaşımdı.(Yanlış analaşılmasın forumda ki deniz'i kastetmiyorum.)Yalnız forumda ki deniz isimli kişi kız mı erkek mi anlayamadım çelişkili konuşmuş niye cinsiyetini söylememiş anlayamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nukem_Verite Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 gaydir.[signature][hline] öğrencen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deniz Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 patılerım uzun cevaplarınız ıcın hepınıze tesekkur ederım.ama daa dvm.. bu arada gay dıılım.kızım.nıe bu kadar kastırdınız patılerım?:) aslında genel bı yargı var sonuc olarak..kımse kızları erkeklık hormonları ıcın kullanan, onlara baglanmaktan nefret eden ya da onları boş varlıklar olarak gormuyor.ben de bunu bılmek ıstıodum zaten.yanı genel olarak olumlu bır hava hakim erkeklerde. ben de zaten sevgılılerınızden bahsetmıstım.1 gunluk kullandıınız ic camasırlarınızdan dııl. olay sahıbı de tabı kendını bellı etmış canım AMO cum.o bunlar ıcın tamamen olumsuz.yazık!!!!!!!! umarım daa cok okunup cevaplanır. opuldunuz patıler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 1. kesinlikle hayır 2.körü körüneyse evet 3.benim için çok özeldir çıktığım kız bazen başka bişey düşünemem hatta[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için Önümüzde sonsuzluk var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_PoWeR_TURK_ Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 zuhahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
havok Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Vallahi ne diyim forumlardaki güzel hava devam etmiş ben mesaj atmayalı.Yok erkeklik hormonuymuş yok ıvır zıvırmış bunları kounşmak bile gereksiz ama bunların açıklığa kavuşması gerkiyo tabii:)Bu arada böyle düşünen bir kız ilk defa karşıma çıkıyo.Bence böyle düşünmesin derim ben.Zaten insanın hal ve hareketlerinden belli olur amacı.Deniz arkadaşımızı tanımayı isterdim herhalde tabii güzelse:)Hee Hee Ne yapıyım arkadaşlar ama durum böyle herkes güzel insanlara yönelir öyle değilmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 yuh diyorum akabinde de kendi adına konuş diyorum herkes güzel kızlara yönelmiyor sen gibi[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 yakışıklı erkekler güzel kızlara yöneliyor herkes değil :lol:[signature][hline]İki kişinin bildiği sır değildir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deniz Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 sevgılı havok;bu soruları boyle dusunduum ıcın sormadım.zaten butun cevaplerı okursan kımın boyle dusunduunu anlarsın.ok? cevaplarınız beklıom patıler:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar