Xechelon Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 said: fizban, 21 June 2003 02:20 tarihinde demiş ki: dynamick vinyl i mi diyosun ? orasi eskiden fly degilmiydi ya sonra kapandi bi ara[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 bak şımarık baya ii ses sistemi ısıklar falan bide duman feci geliyo acaip sarhos oluyon dedim yerin adını tam hatırlamıyom yaf ben fly dı sanırım benim dediim yer evet[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net dikla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 ha bişi ekliim sımarık ii dedim de oranın ortamı pek olmuyo yane ufaklıklarda geliyo yakın oldugu için. arkların falan varsa topluca gidilebilir geniş mekan . içkilerde fiyat olarak fena deil ama sarımsaklı tropicana süper kesin gidin :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net dikla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 tropicana yı herkes övüyo zati geçen yaz adımımızı atmamıştık bu sefer gitmeli[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 benim doğum gününde 30 temmuz :) gitmiştik oraya 6 kişi gittik baya eglendik falan sonra arklar bana sex on the beach yaptırdı böle şişede dolduruyos herkese içiyos derken 2. dubleyi aldık kuzenim ters tuttu şişeyi hoop yere .. varya ne içim gittiydi ..) neyse hemen ii yandan baktık araba kullanacaktım zaten kalkınca en azından dinç kafayla gidicen eve falan diye durumu toparladılardı :) ah ulan bu sene gidersem paso içicem valla eheh[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net dikla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 bende 5 temmuzda gidiyorum ayvalığa..bende katılırım size..[hline][ quote ]SolidSnake, 14 June 2003 20:42 tarihinde demiş ki: bissürü beleş kız istiyom nihaha [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 ewt benimde ayrilma vaktim geldi yarin(bugun cars dersek) yani pers gidiyorum isallah sag saglim varirim ve icraatlara tam hiz baslarim herkesi bekliyoruz coldwindin evine nasilsa bos:D(bunlari gormesin keser beni saberla fln mazallah) saka bi yana cidden olursa bulusalim orda bigun neyse hade kalin saglicakla:D[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 ehe kaçan kaçana valla bu ne tatil aşkı imiş yaf :)[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... - adriann, aaddddrrriiiiiiaaaannnnnn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 eah OSS var tabi onun korkusuyla ne kadar dinlensem kârdir felsefesini guduorum su anda:)[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 ulan palinin ewi boşsa ben giderim.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 onun evi bos olurda o gelirmi o bilinmez iste her sane naz yapiyo sonra gelince daha fazla kalmak istiyo:)[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 pali kim[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 mmm ayvalık tostu mmm papalina[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Cunda!![hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız. -Estel Anorien- Playlist icin tiklayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 asıl sabaha karşı 3-4 gibi adaya gidiceksin orda taşkahvenin yanında bi tostçu var, orda tost yiyceksin adam gibi heh. cuma gününe ordayım tekrardan..[hline]Fizban (1:32 PM): oha olm işte ha amerikan ha türk Fizban (1:32 PM): zaten amerikalılar türkmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 heha iyi tamam buluşuruz artık orda.. hangi otel?[hline]Fizban (1:32 PM): oha olm işte ha amerikan ha türk Fizban (1:32 PM): zaten amerikalılar türkmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 belli değil otel orda belli olur[hline]mix edebiyat & oyun sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 http://www.ayvalik.net/htm/konaklama.htm[hline]Fizban (1:32 PM): oha olm işte ha amerikan ha türk Fizban (1:32 PM): zaten amerikalılar türkmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 ve ewt sonunda buyuk zirve meydana geldi ve bulustuk dun aksam bayada guseldi ben, cold, rogman ve mortis sonunda bonepart, prawler, bonecrusher, hellhound ve eagleeye i ikna edip cataltepeye gelmeye zorladik sonradan Xsastam(dorumu yazdim bilmiyorum) bize katildi ictik, bagardik, caardik, eglendik kisaca gecenin ilerleyen saatlerinde bonepart leyla moduna girdi arkasindan prawler butun sigaralari bitirdikten sonra sarhos oldu heryere kustu daha sonra xsastamin arabasiyla bi grup adaya tost almaya gitti gelmek bilmediler bizim basimizada prawleri biraktilar adam mortisle zar zor tasidik adami daha saolsun helldound ve bonecrusher cok yardim ettiler tasirken:hmm: ben daha sonra ayrilmak zorunda kaldim istanbula donecektim cunku bi cokuyla vedalasamadim ama olsun nasilsa tekrar gorusuruz zaten bu arada dun aksam aramiza katilmayan fizban ve jankis ide şerefsiz, satıcı ve taocu ilan etmis bulunmaktayiz:D[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar