Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aktivite: Paticik Ayvalık'ta (a.k.a hoşçakalın..)

Coldwind

Öne çıkan mesajlar

• Admin
benim doğum gününde 30 temmuz :) gitmiştik oraya 6 kişi gittik baya eglendik falan sonra arklar bana sex on the beach yaptırdı böle şişede dolduruyos herkese içiyos derken 2. dubleyi aldık kuzenim ters tuttu şişeyi hoop yere ..
varya ne içim gittiydi ..)
neyse hemen ii yandan baktık araba kullanacaktım zaten kalkınca en azından dinç kafayla gidicen eve falan diye durumu toparladılardı :)

ah ulan bu sene gidersem paso içicem valla eheh[hline]Grandmaster Hamburger
www.dynamick.net
dikla
Sosyal ağlarda paylaş

ewt benimde ayrilma vaktim geldi yarin(bugun cars dersek) yani pers gidiyorum isallah sag saglim varirim ve icraatlara tam hiz baslarim
herkesi bekliyoruz coldwindin evine nasilsa bos:D(bunlari gormesin keser beni saberla fln mazallah)
saka bi yana cidden olursa bulusalim orda bigun
neyse hade kalin saglicakla:D[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry.
And still you will not have suffered enough."
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
ve ewt sonunda buyuk zirve meydana geldi ve bulustuk dun aksam bayada guseldi
ben, cold, rogman ve mortis sonunda bonepart, prawler, bonecrusher, hellhound ve eagleeye i ikna edip cataltepeye gelmeye zorladik sonradan Xsastam(dorumu yazdim bilmiyorum) bize katildi
ictik, bagardik, caardik, eglendik kisaca
gecenin ilerleyen saatlerinde bonepart leyla moduna girdi arkasindan prawler butun sigaralari bitirdikten sonra sarhos oldu heryere kustu daha sonra xsastamin arabasiyla bi grup adaya tost almaya gitti gelmek bilmediler bizim basimizada prawleri biraktilar adam mortisle zar zor tasidik adami daha saolsun helldound ve bonecrusher cok yardim ettiler tasirken:hmm:
ben daha sonra ayrilmak zorunda kaldim istanbula donecektim cunku bi cokuyla vedalasamadim ama olsun nasilsa tekrar gorusuruz zaten bu arada dun aksam aramiza katilmayan fizban ve jankis ide şerefsiz, satıcı ve taocu ilan etmis bulunmaktayiz:D[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry.
And still you will not have suffered enough."
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...