Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aktivite: Paticik Ayvalık'ta (a.k.a hoşçakalın..)

Coldwind

Öne çıkan mesajlar

Eh tatil zamanı geldi sanırım biraz dinlenmek te bizim hakkımız ÖSS öncesi :) Benim de İstanbuldan ayrılma vaktim geldi, hem de yazın buluşalım diyenler için açtım bu topici bi nevi..

Konuya geri dönelim, şimdi -eğer buluşabilirsek tabi- yapılacak buluşmaya gelebilitesi yüksek olan elemanlar aşağıdaki gibi sanırım:

-coLdwind-, Xechelon, Rogman, Palin, Fizban, jankis, Mortis, Estel_Anırıyo, Szasstam, Urza*
*kesin değil

Szasstamla da konuşmadım ama o ayvalıklı olduğundan gelir büyük ihtimalle.

Eğer belli bir gün buluşursak beraber takılırız, denize gireriz, 10 kişi denize atlarız herkesi kaçırırız falan :) gece ise o bar senin bu disco benim takılabiliriz (:p).. yani eğlence full olabilir herşey size bağlı ;)

Herneyse, benim yarın sabah otobüsüm kalkıyor gidiyorum İstanbul'dan.. Olabildiğince sık girmeye çalışacağım int. cafelerden paticiğe onda da SWG falan ilgilenirim paso.. :)

Eğer "aaa ben de Ayvalıktayım bu yaz buluşalım o zaman" diyorsanız bana falan PM atın sonra beni ektiler diye birşey söylemeyin buralarda adımız satıcıya çıkmasın :)

Neyse, söyleyeceklerim bu kadar fazla çene yaptım. Yarın sabah heralde açamam bilgisayarı. Şimdi bavuldu falan hazırlıkları tamamlayacam. Hepiniz sağlıcakla kalın herkese iyi tatiller. Görüşmek üzere...[hline]Fizban (1:32 PM):
oha olm işte
ha amerikan ha türk
Fizban (1:32 PM):
zaten amerikalılar türkmüş
Sosyal ağlarda paylaş

Arturluyum ben. Ulan sizde artur gibi mis gibi bi mekani unutuyorsunuzya.. Bizim arturda bar var, disko var, daha ne olsun, sinema var. Mis yani :) Görüşürüz. Ben temmuz başinda gelecem oralara. Opeth konserinden hemen sona geliyorum.[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız.
-Estel Anorien-

Playlist icin tiklayin
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Estel_Anorien, 20 June 2003 22:44 tarihinde demiş ki:
Arturluyum ben. Ulan sizde artur gibi mis gibi bi mekani unutuyorsunuzya.. Bizim arturda bar var, disko var, daha ne olsun, sinema var. Mis yani :) Görüşürüz. Ben temmuz başinda gelecem oralara. Opeth konserinden hemen sona geliyorum.[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız.
-Estel Anorien-

Playlist icin tiklayin

bende arturluyum estel. martı koyu. icq 722629.[hline]first there was silencer. then, there was ultimatr. for a while, that was good. but then silencer became radiant. ultimatr became pepelek. again, for a while, that was good too. after all, pepelek became paticik, and radiant became merovingian. that ain't good. that packs too much meat. i mean, shit, all pa$$words for silencer and radiant accounts are gone for good! all forgotten! call superman, ask batman for help! shitz hit da fan!
DAMN IT!
//radiant victor!

[Bu mesaj merovingian tarafından 20 June 2003 23:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de bi daha ki hafta sonu ayvalığa geliorum. Sarımsaklı dediiniz gibi ii bir mekan gece takuılmak için fakat beniö gidiş geliş falna nasıl yapacaz bilmiorum. Ancak ben böle Xechelon da kalırsam falna bütün gece hep beraber olursak öle bişey yaparım öbür türlü tek başıma taa ayvalığın bi tarafından dierine gitmem zor olur[hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Strong. The Weak. The Innocent.
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!
Sosyal ağlarda paylaş

walla bizim evde yerler kisin ayrildi o yuden bab ben sizde kalcaktim k3nk olayina fln girmeyin
neyse artik bende 25i gibi yanina geliyorum cold bekle beni
alemin yilani olcaz seninle
2 v.. 1 saycaz heuhe:D[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry.
And still you will not have suffered enough."
Sosyal ağlarda paylaş

ayvalıkta ve sarımsaklıda neresi var ya geceleri takılınabilcek güzel mekan?
ben 2 sene öncesine kadar yazları sürekli giderdim de gece hayatı fecii ölüydü sonra gitmemeye başladım
bar bahçe fln vardı küçüktük bira içerdik
özledim şimdi[hline][b][i]-->Four String Magic<-- Yenilendi!!!

[Bu mesaj green_martian tarafından 21 June 2003 01:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
green_martian, 21 June 2003 01:08 tarihinde demiş ki:
bar bahçe fln vardı küçüktük bira içerdik
özledim şimdi[hline][i]-->Four String Magic<-- Yenilendi!!!

[Bu mesaj green_martian tarafından 21 June 2003 01:10 tarihinde değiştirilmiştir]

aşırı gaz ve bence sux bi yer bar bahçe (fizban'ın ağzına pop şarkılarını dolamasıyla meşurdur)
tekrar sölüyorum address bar hükmeder. ordaki murat'ı son gece giderken keşfettik son geceye kadar hep dışardan dinnemiştik ezik ezik euh .. adam kıraç haluk levetn barış manço veya cem karaca sölüyo ve baya iyi[hline]things you own end up owning you
(tyler durden)

[Bu mesaj jankis tarafından 21 June 2003 02:01 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj jankis tarafından 21 June 2003 02:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
lam neden gecen sene ayvalıkta bulusmadık of biizm yazlık var altınovada

sarımsaklıda tropicana var cafe-disco süper mekan piyasa sağlam kesin gidin derim

birde adını unuttum sarımsaklı-altınova arasında yol kenarında biyer vardı laila vari bi dizaynı var orasıda ii eğlendiriyo sağlam müzik ama saat 12-01 den onec daha ii geç saatlerde salakca seyler calıyorlar

birde akşam illa disco falan kasmayın alın biraları çekin arabayı sahile yatın kumlara acaip muhabbet oluyo valla ortam süper

ah ulan !

BU SENE YAZ OKULU SONRA STAJ TATİLİM YOK ALACAGINIZ OLSUN AKLIMA GETİRDİNİZ BUNCA SEYİ![hline]Grandmaster Hamburger
www.dynamick.net
dikla
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
ya içmesen bile sırf ışıkları sarhoş ediyor zaten
ayrıca altınovadan sahil sitelerine sap böle iskeleyi geç sonra odak yoluna gir ilerde odak binasına gelmeden tostcular var bizim mekan:)

altınovanın zaten tostu süper duble karışık yicen :)
3 dilim ekmek arasına pizza yapıyo gibi herseyi koyuyorlar ohh
acıktım gene asd

gaz yaptım stajla yaz okulu arasında 4-5 gün vaktim olursa damlıcam ayvalıka[hline]Grandmaster Hamburger
www.dynamick.net
dikla
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...