Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ayyyy çalışmak çalışmak bir türlü mesai bitmio:(

michelle

Öne çıkan mesajlar

ben sıkıldım yaaaa!! zten dün uyuyamadım.. bugün de gün geçmek bilmiyor daha saat dört ama benim pilim bitti bu ne yorgunluk ya!!!

crysania gel canım böyle sende burdan konuşalım iş arasında buraya daha kolay mesaj atılıyor :)[signature][hline]I was lost in the pages
Of a book full of death
Sosyal ağlarda paylaş

ya kızım ne zaman sıkıldın gerçi şuan ortam fazla yoğun diil ya da biz almamız gereken herşeyi ilk günde aldık sonraya kalmadı bişi ayrıca işşizlik konusunda arkadaş haklı yani michelle yan masadan şikayetler gelmesin lütfen
*ayrıca koptum tam yazarken tel geldi ilkiz mi ekiz mi adı her nese alalala**ki ikinci extra ne gibi sorunlar gelio michelle*[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!!
Sosyal ağlarda paylaş

o akıl hocalarında bi tanesi uyus kızım o da sana göz koydu bence sürekli seni takip edio hem bitanesi de çok şirin biliosun dimi?

ha maxen tmm burdan konuşuruz ama kolay yolu tercih ettin insan bnm için biras zora katlanır..[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!!
Sosyal ağlarda paylaş

alalala işinden sıkılmayanlar (gelen telefonlar sayesinde) onlar nereye yazıcak....
laf aramızda bnde hissetmeye başladım güme gitmeye başladığını tmm arkadaşlar var mı işinden sıkılanlar bizimle paylaşşın deşarj olun...[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
crysania, 14 Eylül 2005 16:16 tarihinde demiş ki:

ha maxen tmm burdan konuşuruz ama kolay yolu tercih ettin insan bnm için biras zora katlanır..

valla Maxen in şu anda hiç bişeye katlancak hali yok.. Angelina Jolie gelse kılımı kıpırdatmam (yok çok abarttım o gelse fırlarım yerimden) beni şu anda şu an içtiğim nescafe üçü bi arada ayakta tutuyor.. bi de şu adama bitmek tükenmek bilmeyen sinirim ama olsun..

hem siz ne güzel beş buçukta çıkıyormuşsunuz ya bizimki 18,30!!! da bitiyor[signature][hline]I was lost in the pages
Of a book full of death
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Maxen, 14 Eylül 2005 16:34 tarihinde demiş ki:
said:
crysania, 14 Eylül 2005 16:16 tarihinde demiş ki:

ha maxen tmm burdan konuşuruz ama kolay yolu tercih ettin insan bnm için biras zora katlanır..

valla Maxen in şu anda hiç bişeye katlancak hali yok.. Angelina Jolie gelse kılımı kıpırdatmam (yok çok abarttım o gelse fırlarım yerimden) beni şu anda şu an içtiğim nescafe üçü bi arada ayakta tutuyor.. bi de şu adama bitmek tükenmek bilmeyen sinirim ama olsun..

hem siz ne güzel beş buçukta çıkıyormuşsunuz ya bizimki 18,30!!! da bitiyor

hımm öle olsun saolasın maxen cim anlaşıldı zaten bana kahvemide yollamadın kırdın kalbimi bnse snn için intikam planları kuruorum saf saf heh yok sana plan fln
nese bu arada Lonely cim mrklanma arada işi de halledioz burda biz :D[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!!

[Bu mesaj crysania tarafından 14 Eylül 2005 16:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fistan, 14 Eylül 2005 16:38 tarihinde demiş ki:
hayır aynı şirkette çalışıpta paticik'e mesaj atarak muhabbet etmeniz nedir onu anlayamadım?

kendi aralarında konuşsalar ben nasıl duyacağım... cık cık cık.. hem topluluk içinde ayıp öyle kulaktan kulağa[signature][hline]I was lost in the pages
Of a book full of death

[Bu mesaj Maxen tarafından 14 Eylül 2005 16:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

şişt laf yok arkıma gel de sen çalış bakiim bu tempoda sıkıysa ayrıca potansiyel derken haklı iş yapabilme gücü etrafına hissettirme olayını kastetti o bikerem...[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...