michelle Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 benimle birlikte can dostum olan crysania artık baydım.neyse kusmak uzereyim artıkk yeter 3 gün oldu ama yeterrrrrr iş hayatından sıkılanlar dökün içiniziiiiii hadddiiiiiiiiiiii[signature][hline]may the force be with you :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
King_Tiger Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 İşinizin kıymetini bilin. 10 milyondan fazla işsiz var Türkiye'de. Büyük şehirlerde işsizlik oranı, yüzde 25'lere ulaşıyor. Şikayet yok. Çalışmaya devam.[signature][hline]Ordumuz Türk Birliğinin, Türk Kudret ve Kabiliyetinin, Türk Vatanseverliğinin Çelikleşmiş İfadesidir. Kemal Atatürk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 ben sıkıldım yaaaa!! zten dün uyuyamadım.. bugün de gün geçmek bilmiyor daha saat dört ama benim pilim bitti bu ne yorgunluk ya!!! crysania gel canım böyle sende burdan konuşalım iş arasında buraya daha kolay mesaj atılıyor :)[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 calisinda adam olun benim gibi essek olmayin =P[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crysania Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 ya kızım ne zaman sıkıldın gerçi şuan ortam fazla yoğun diil ya da biz almamız gereken herşeyi ilk günde aldık sonraya kalmadı bişi ayrıca işşizlik konusunda arkadaş haklı yani michelle yan masadan şikayetler gelmesin lütfen *ayrıca koptum tam yazarken tel geldi ilkiz mi ekiz mi adı her nese alalala**ki ikinci extra ne gibi sorunlar gelio michelle*[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
michelle Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 demesi kolay ya saat bi beş buçuk olamadı.işimin tabiki kıymetini biliyorum ama bide iş yerinde akılhocaları olmasa:D[signature][hline]may the force be with you :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crysania Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 o akıl hocalarında bi tanesi uyus kızım o da sana göz koydu bence sürekli seni takip edio hem bitanesi de çok şirin biliosun dimi? ha maxen tmm burdan konuşuruz ama kolay yolu tercih ettin insan bnm için biras zora katlanır..[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 ne işle meşgulsünüz acep?[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crysania Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 .....Büyük Bi şirkette (isim vermeyelim) Help Desk departmanında çalışıoruz kardeş...[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
michelle Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 yaa aynen öyle help deskte çalısıyoruz :)yardım isteyen var mı bu arada o uyuz beni çekemiyor tamam mı crysania bu arada su adam çokk iyi yaaa:D[signature][hline]may the force be with you :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crysania Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 kesinlikle süper üfle üfleee[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crysania Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 ha bi de Noldu şu Gamze Özçelik'in olayı dien adamlar manyak dimi michelle cim :-p kızım bi de sıkılıosun ortam full geyik...[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
michelle Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 kızım şöle şeyler yazma millet anlamıyor zaten :D konu güme gidecek ben burayı işinden sıkılanlar sorunlarını anlatıp deşarj olsun diye açtım[signature][hline]may the force be with you :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Ofis dedikoducuları ehe he hee[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. [Bu mesaj BlaCk tarafından 14 Eylül 2005 16:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crysania Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 alalala işinden sıkılmayanlar (gelen telefonlar sayesinde) onlar nereye yazıcak.... laf aramızda bnde hissetmeye başladım güme gitmeye başladığını tmm arkadaşlar var mı işinden sıkılanlar bizimle paylaşşın deşarj olun...[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 : |[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crysania Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 said: Sly-One, 14 Eylül 2005 16:31 tarihinde demiş ki: : | hönk :S :-??[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 said: crysania, 14 Eylül 2005 16:16 tarihinde demiş ki: ha maxen tmm burdan konuşuruz ama kolay yolu tercih ettin insan bnm için biras zora katlanır.. valla Maxen in şu anda hiç bişeye katlancak hali yok.. Angelina Jolie gelse kılımı kıpırdatmam (yok çok abarttım o gelse fırlarım yerimden) beni şu anda şu an içtiğim nescafe üçü bi arada ayakta tutuyor.. bi de şu adama bitmek tükenmek bilmeyen sinirim ama olsun.. hem siz ne güzel beş buçukta çıkıyormuşsunuz ya bizimki 18,30!!! da bitiyor[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 geyiği bırakın çalışın şirket batacak dayttttttttttttttttt !!1234567890[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Snoop Dogg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
michelle Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 hiç bişey olmaz bu şirkete!!!maşallah ..zaten sabah dan beri potansiyelim %100 kimse bişey diyemezzzz...[signature][hline]may the force be with you :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crysania Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 said: Maxen, 14 Eylül 2005 16:34 tarihinde demiş ki: said: crysania, 14 Eylül 2005 16:16 tarihinde demiş ki: ha maxen tmm burdan konuşuruz ama kolay yolu tercih ettin insan bnm için biras zora katlanır.. valla Maxen in şu anda hiç bişeye katlancak hali yok.. Angelina Jolie gelse kılımı kıpırdatmam (yok çok abarttım o gelse fırlarım yerimden) beni şu anda şu an içtiğim nescafe üçü bi arada ayakta tutuyor.. bi de şu adama bitmek tükenmek bilmeyen sinirim ama olsun.. hem siz ne güzel beş buçukta çıkıyormuşsunuz ya bizimki 18,30!!! da bitiyor hımm öle olsun saolasın maxen cim anlaşıldı zaten bana kahvemide yollamadın kırdın kalbimi bnse snn için intikam planları kuruorum saf saf heh yok sana plan fln nese bu arada Lonely cim mrklanma arada işi de halledioz burda biz :D[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! [Bu mesaj crysania tarafından 14 Eylül 2005 16:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 hayır aynı şirkette çalışıpta paticik'e mesaj atarak muhabbet etmeniz nedir onu anlayamadım?[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 potansiyel değilde performans olmasın o :D[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 said: Fistan, 14 Eylül 2005 16:38 tarihinde demiş ki: hayır aynı şirkette çalışıpta paticik'e mesaj atarak muhabbet etmeniz nedir onu anlayamadım? kendi aralarında konuşsalar ben nasıl duyacağım... cık cık cık.. hem topluluk içinde ayıp öyle kulaktan kulağa[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death [Bu mesaj Maxen tarafından 14 Eylül 2005 16:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crysania Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 şişt laf yok arkıma gel de sen çalış bakiim bu tempoda sıkıysa ayrıca potansiyel derken haklı iş yapabilme gücü etrafına hissettirme olayını kastetti o bikerem...[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar