Sphere Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Arkadaşlar level kasıyordum 4 tane pelerinli koşuşturup duruyorlar bi saga bi sola.Bi yanlarına gittim bi kasayı kırdılar.Tekde alıyorlar,2 party kurmuslar 2 şerli.Acaba kasa kırma yarışımıdır anlayamadım .Bilen varsa acıklıyabılırmı ? [spo1=Resimler][/spo][signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 bende merak ettim şimdi yaf :S ne bu el maslar :D[signature][hline]Name: Chuda_tr clan: _Unforgiven_ Server : Ares Lvl: 5x np: 5xx :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sphere Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 adamlar cok hızlı ben bi kere vursam ne oldugunu anlıyacagım da .Kordinatlarını ezberlemişler tam ustunde duruyorlar,cıktıgı zamanları bılıyorlar,yerlerini biliyorlar , üstekil hepside roque :( cok zor :([signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Aware Sen Sus Bakiyim[signature][hline]Vatan Icin Kursun Atanda Kursun Yiyende Benim Icin Kahramandir,BU VATAN YA BIZIM'DIR YA KIMSENIN,NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 :( offz ne acaba o :S neyse bu japkoda her türlü item var zaten :)[signature][hline]Name:Chuda_tr clan: _Unforgiven_ Server : Ares Lvl: 5x np: 5xx :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sphere Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Lag hiç olmamasına rağmen herifler manyak hızlı .Ben büyüye tıklayasıya kırıyorlar.Halbuki elimde cok hızlıdır.Adamlar süper yaa.Bazılarında büyü atıyorum mana gidiyor ama dmg yazmıyor.Galiba ben kırıyorum o mana gittiginde ama hiçbirşey cıkmıyor.Kımse bılmıyormu bunu yaw ? Usko da yokmu ? [spo1=resim][/spo][signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 ya beyler bu kasa olayı nedir ya ?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 bu gothic_ANGEL ne ? :S başkası mı ? yoksa gothicin mi ?[signature][hline]Name:Chuda_tr clan: _Unforgiven_ Server : Ares Lvl: 5x np: 5xx :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Nasil ne aa benm GOTHIC ile uzaktan yakından alakam yok ben meğelim melek D:[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dalamardl Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Sami o senın arkadaşın sıkışınönde gideni yannız biliyon:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 said: Aware3, 15 Eylül 2005 08:05 tarihinde demiş ki: bu gothic_ANGEL ne ? :S başkası mı ? yoksa gothicin mi ? o benim melegim oluyor :)[signature][hline]Vatan Icin Kursun Atanda Kursun Yiyende Benim Icin Kahramandir,BU VATAN YA BIZIM'DIR YA KIMSENIN,NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar