Masticore Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Arkadaslar ben hic bir yenilik goremedim priestler hakkinda yazi maziyada raslamadim. Priest i Shaman la bir mi tutuyolarda yenilik koymuyolar ? Serverda olmayan priest sayisini dahada dusurmek istiyorlar galiba. Bi degisiklik oldumu haberiniz varmi beyler ?[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 yeni resistler geldıya iste... daha ne yenılık olcak[signature][hline]PvPGN yet another pvpgn FAQ Da Blog BoneSoul - LVL60 Undead Mage - Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Bilmiyorumki soruyorum hocam ne resistleri ?[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 holy buff ların shadowform geçince gitmiyo o tip bişeler gelmişti tam hatırlayamıyorum[signature][hline]Corald -- Human Mage eski Blizzard_IcedEye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Priests Focused Casting - Mana cost removed. Now no longer triggers the global cooldown on all other spells. Vampiric Embrace - Now heals 20% of the damage actually caused (including critical hits, buffs etc...) but now only heals when shadow spells cause the damage. Switching to Shadow Form no longer cancels Holy buffs on a priest. You can cancel melee combat while mind controlling by clearing the target, like you can normally. Blackout - Fixed a bug where rank 2 of the talent wasn't giving a chance to stun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Eger benim gibi patch notes u dikkatli okumazsan, MC ye 90% durability ile girersin. Shield artik düsmekten kaynaklanan hasarlari engellemiyormus : /[signature][hline]WoW EU - Burning Legion Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zizz Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Rica etsem birileri yukarıda yazılanların türkçe mealini verebilirmi?[signature][hline]Hiçbirşeyden çekmedi şu roguelardan çektiği kadar:( Hatta cloth giydiğinden bile o kadar müteessir deildi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Zaten dusmekten kaynaklanan buyulerde buyu bozuluyodu bi bu eksikti ya. Yakinda Poison i da Shield dan kaldirirlar. Olumlu gelismeden cok olumsuz var galiba[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- [Bu mesaj Masticore tarafından 15 Eylül 2005 11:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
observer Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Şimdi Ungoro ya tanaristen uçarak giremiycez :( Light feather bağımlısı olduk gibi. Bende okumamıştım. yüksekten düştüm neredeyse ölüyordum. Baktım hala shield duruyo. İlk defa o zaman farkettim. Bi shield eğlencemiz vardı :D O da ne işe yarıyacaksa artık.[signature][hline] Frostwhisper --> Rre L60 NESP / soulbounds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 ungoro'ya neden tanaris'ten gidiyosunuz ki? silithus fp'si varken?[signature][hline]valandil ownz j0o! FAQ you. WoW - Kelvin /BL , Xrzug /TM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar