Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni Patch Priestlere Ne Getirdi ?

Masticore

Öne çıkan mesajlar

Arkadaslar ben hic bir yenilik goremedim priestler hakkinda yazi maziyada raslamadim. Priest i Shaman la bir mi tutuyolarda yenilik koymuyolar ? Serverda olmayan priest sayisini dahada dusurmek istiyorlar galiba. Bi degisiklik oldumu haberiniz varmi beyler ?[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde-----
Sosyal ağlarda paylaş

Priests

Focused Casting - Mana cost removed. Now no longer triggers the global cooldown on all other spells.
Vampiric Embrace - Now heals 20% of the damage actually caused (including critical hits, buffs etc...) but now only heals when shadow spells cause the damage.
Switching to Shadow Form no longer cancels Holy buffs on a priest.
You can cancel melee combat while mind controlling by clearing the target, like you can normally.
Blackout - Fixed a bug where rank 2 of the talent wasn't giving a chance to stun.
Sosyal ağlarda paylaş

Zaten dusmekten kaynaklanan buyulerde buyu bozuluyodu bi bu eksikti ya. Yakinda Poison i da Shield dan kaldirirlar. Olumlu gelismeden cok olumsuz var galiba[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde-----

[Bu mesaj Masticore tarafından 15 Eylül 2005 11:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi Ungoro ya tanaristen uçarak giremiycez :(
Light feather bağımlısı olduk gibi.
Bende okumamıştım. yüksekten düştüm neredeyse ölüyordum. Baktım hala shield duruyo. İlk defa o zaman farkettim. Bi shield eğlencemiz vardı :D O da ne işe yarıyacaksa artık.[signature][hline]

Frostwhisper --> Rre L60 NESP / soulbounds
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...