Head Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 İstenmemek..Belkide en korktuğum şeydi hayatımda.. Sevmek ve sevilmemek.. Hayal kırıklıkları. Sevginin sıcağından yoksunluk...Üşümek.. Tek başına üşümek.. İlkbahar yağmurlarının vurduğu bir Mayıs günüydü.Yatağımın üzerine yatıyordum. Kalorifer yanmıyordu herhalde , çünkü iliklerime kadar üşüyordum.. Kalkmak istemedim olduğum yerden , tavana bakıyordum sürekli... Dışarıdan gelen araba sesleri , insan sesleri.. Yukarı kattaki ayak sesleri.. Kafamın içinde sürekli bir zonklama vardı..Beynimi dışarı çıkartacağını sandığım bir zonklama.. 2 saat sonra komşular beni yatağımın üzerinde gülerken buldular. bir elimde hap şişesi , bir elim tam kalbimin üzerinde.. Senden uzaktayım artık , merak etme..[hline]valandil ownz j0o! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Sessizlik... Düşünce... Güzellik... ps:oldukca kafa yazmışsın..[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 offffff beeeehhhhhhh amma damardan yazmıssın:tebrikz:[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Bazı cevaplar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Vay be etkilendim hakkaten. Güzel olmuş...[hline]Remember, the death is not the end, only a transition. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 ben daha fazla yorum beklerdim ya neyse :)[hline]valandil ownz j0o! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 bu havada pek bi ironik gitse de gayet güzel olmuş ;)[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 yaaa okumak istemiyorum şimdi üzüntüye başlıyıcam ciddi ciddi bu sene üşüyücem :([hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 ben sevmedim açıkçası... neden sevmediğime gelince bu tür depresif şeyler beni boğuyor... ölünce eline ne geçeceğini biliyor musun ki bu dünyadan kurtulmak istiyorsun? şu abuk dünyada iyi şeyler yapmaya bakın, keyif alın hayattan... gerek yok böyle *!çat* diye depresyona girmeye (yani depresyondasın demiyorum da , yazdığın yazı boğdu beni :-P)[hline]Bi daha Venue'ye giden böyle olsun --> O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 [Bu mesaj ReaperXS tarafından 03 July 2003 03:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Cevabını vereyim .... edebiyat bölümünde O diye bir yazı var.. Onu oku....Heahahae[hline]Lady Melina Uvu Ne kibar erkekler var şu dünyada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkLegion Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Çok Hoş bir Yazi Olmuş Seni Başlara Taşıyım Belki gören Olur :) Bu yaziyi görünce Hayatin anlamını anlayamadıgımızı Gördüm İliklerimize Kadar Üşüsekde Yerler Yarilsa Dibine girsekde Barişdan yoksun sokaklarda Kanlar döksekte. her zaman Her Yolun Bir Hedefi HeR yolcunun Bi Amaci Vardir Ve bu amaç Hiç bir zaman Ölmek Diildir Yaşatmak Ve Yaşatmaktan Ötelere Ulaşmaktir SAYGİLARİMLA!!![hline]Dark Legion Efsanesi Son bulsa Bile Benim Görevim bu Efsaneyi Sonsuza Kadar İçimde Barindirmaktir... DL Master DarkLord Neght Bazi Sözcükler Yetersizdir Bazilari İse Daha Söylenmemiştir Bi Dier adiyla Gm-JHEN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 teşekkür ederim daha yorum? :)[hline]valandil ownz j0o! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 yazasım geldi bunu okuyunca direk bunalım[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 okuyan yok mu buraları?[hline]valandil ownz j0o! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Can Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 okudum bende helal olsun hatta izninle bir miktar alıntı yapıp birilerine ufaktan bir iğneleme yapacağım ama sadece izin verirsen[hline]Maximilian Stonefist; Kötülüğe karşı ne paladinler gibi zırhına ve tanrısına,ne dwarflar gibi baltaya nede büyücüler gibi büyüsüne ihtiyacı var onun o kötülüğü yumrukları ile def etmeye alışık olan biri ve şimdi lanetlenmişleri def etmek üzere yeniden yola çıktı. Saklanacak bir yerler bulsanız çok iyi olur!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 yap canım ne olacak. ben buraya sırf benim olacak diye yazmıyorumki.. de hepsini yazıp aha ben yazdım demeyin ehe[hline]valandil ownz j0o! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Can Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 yok ben okuduktan sonra bak atalarımız ne demiş diyeceğim :) ehehaha[hline]Maximilian Stonefist; Kötülüğe karşı ne paladinler gibi zırhına ve tanrısına,ne dwarflar gibi baltaya nede büyücüler gibi büyüsüne ihtiyacı var onun o kötülüğü yumrukları ile def etmeye alışık olan biri ve şimdi lanetlenmişleri def etmek üzere yeniden yola çıktı. Saklanacak bir yerler bulsanız çok iyi olur!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 aeheaha[hline]valandil ownz j0o! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar