Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Üşüyorum..

Head

Öne çıkan mesajlar

İstenmemek..Belkide en korktuğum şeydi hayatımda..
Sevmek ve sevilmemek..
Hayal kırıklıkları.
Sevginin sıcağından yoksunluk...Üşümek..
Tek başına üşümek..

İlkbahar yağmurlarının vurduğu bir Mayıs günüydü.Yatağımın üzerine yatıyordum.
Kalorifer yanmıyordu herhalde , çünkü iliklerime kadar üşüyordum..
Kalkmak istemedim olduğum yerden , tavana bakıyordum sürekli...
Dışarıdan gelen araba sesleri , insan sesleri..
Yukarı kattaki ayak sesleri..
Kafamın içinde sürekli bir zonklama vardı..Beynimi dışarı çıkartacağını sandığım bir zonklama..
2 saat sonra komşular beni yatağımın üzerinde gülerken buldular.
bir elimde hap şişesi , bir elim tam kalbimin üzerinde..

Senden uzaktayım artık , merak etme..[hline]valandil ownz j0o!
Sosyal ağlarda paylaş

ben sevmedim açıkçası... neden sevmediğime gelince bu tür depresif şeyler beni boğuyor... ölünce eline ne geçeceğini biliyor musun ki bu dünyadan kurtulmak istiyorsun? şu abuk dünyada iyi şeyler yapmaya bakın, keyif alın hayattan... gerek yok böyle *!çat* diye depresyona girmeye (yani depresyondasın demiyorum da , yazdığın yazı boğdu beni :-P)[hline]Bi daha Venue'ye giden böyle olsun --> O
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Çok Hoş bir Yazi Olmuş Seni Başlara Taşıyım Belki gören Olur :)

Bu yaziyi görünce Hayatin anlamını anlayamadıgımızı Gördüm İliklerimize Kadar Üşüsekde Yerler Yarilsa Dibine girsekde Barişdan yoksun sokaklarda Kanlar döksekte.

her zaman Her Yolun Bir Hedefi HeR yolcunun Bi Amaci Vardir

Ve bu amaç Hiç bir zaman Ölmek Diildir Yaşatmak Ve Yaşatmaktan Ötelere Ulaşmaktir

SAYGİLARİMLA!!![hline]Dark Legion Efsanesi Son bulsa Bile Benim Görevim bu Efsaneyi Sonsuza Kadar İçimde Barindirmaktir...

DL Master DarkLord Neght

Bazi Sözcükler Yetersizdir Bazilari İse Daha Söylenmemiştir Bi Dier adiyla Gm-JHEN!
Sosyal ağlarda paylaş

okudum bende helal olsun hatta izninle bir miktar alıntı yapıp birilerine ufaktan bir iğneleme yapacağım ama sadece izin verirsen[hline]Maximilian Stonefist;
Kötülüğe karşı ne paladinler gibi zırhına ve tanrısına,ne dwarflar gibi baltaya nede büyücüler gibi büyüsüne ihtiyacı var onun o kötülüğü yumrukları ile def etmeye alışık olan biri ve şimdi lanetlenmişleri def etmek üzere yeniden yola çıktı.

Saklanacak bir yerler bulsanız çok iyi olur!!!
Sosyal ağlarda paylaş

yok ben okuduktan sonra bak atalarımız ne demiş diyeceğim :) ehehaha[hline]Maximilian Stonefist;
Kötülüğe karşı ne paladinler gibi zırhına ve tanrısına,ne dwarflar gibi baltaya nede büyücüler gibi büyüsüne ihtiyacı var onun o kötülüğü yumrukları ile def etmeye alışık olan biri ve şimdi lanetlenmişleri def etmek üzere yeniden yola çıktı.

Saklanacak bir yerler bulsanız çok iyi olur!!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...