dikkatli ol maçtan önce yazmış[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki:
ya 1 kişiye salak denir
2 kişiye salak denirde
30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya?
kronos sen neçok hayal görüyosun öle[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki:
ya 1 kişiye salak denir
2 kişiye salak denirde
ReDDoG, 10 Eylül 2005 21:05 tarihinde demiş ki:
dikkatli ol maçtan önce yazmış
ahaahah hadi canım? lol bidaha oku vermek istediği mesaj anlarsın seviyelisin ya zekan varya hani ondan şettirdim =)[signature][hline]Andoria Reloaded www.andoria.gen.tr
haha olm varya çok komiksin.:-)[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki:
ya 1 kişiye salak denir
2 kişiye salak denirde
tupak 1 hotdog 2 idollerim arasında[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
beşiktaş rizeye ezildi ya gundemiş degiştirmye çalısıyolar.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Loli-pop, 10 Eylül 2005 21:03 tarihinde demiş ki:
ya 2pac hala mı konusuyon yaa.. ben senin yerinde olsam şimdi intihar etmiştim..:D
daha ne denir ki??[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki:
gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim
one be allah allah arkayı dönmeye gelmiyo
cintonik gözümsün 5 bu hafta olmadı haftaya size[signature][hline]Tupac Shakur: 1989-1996 WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmazi www.2pac.com/www.snoop-dogg.com]www.snoop-dogg.com/www.bjk.com
uydurcaksan doğru düzgün uydur.[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki:
ya 1 kişiye salak denir
2 kişiye salak denirde
Niye, siz kaba etinizden Fenerbahçe'ye sallarken doğru düzgün mü uyduruyorsunuz. Aman ya uğraşmıyorum siz gidin bi Rize çayı için, malum efkarlısınız bu gece...[signature][hline]rtc
yok cnm biz pendik te çay içmeyi sevioz.[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki:
ya 1 kişiye salak denir
2 kişiye salak denirde
Öne çıkan mesajlar
ReDDoG
ya 1 kişiye salak denir
2 kişiye salak denirde
Sosyal ağlarda paylaş
Kronos
www.andoria.gen.tr
Sosyal ağlarda paylaş
ReDDoG
ya 1 kişiye salak denir
2 kişiye salak denirde
Sosyal ağlarda paylaş
Kronos
ahaahah hadi canım? lol bidaha oku vermek istediği mesaj anlarsın seviyelisin ya zekan varya hani ondan şettirdim =)[signature][hline]Andoria Reloaded
www.andoria.gen.tr
Sosyal ağlarda paylaş
ReDDoG
ya 1 kişiye salak denir
2 kişiye salak denirde
Sosyal ağlarda paylaş
Cintonik
Sosyal ağlarda paylaş
Cintonik
Sosyal ağlarda paylaş
Lothrodel
Beşiktaş
Sosyal ağlarda paylaş
wook
daha ne denir ki??[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki:
gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim
Sosyal ağlarda paylaş
2pac
cintonik gözümsün 5 bu hafta olmadı haftaya size[signature][hline]Tupac Shakur: 1989-1996
WEST SIDE IS THE BEST
delikanlı adam renkli takım tutmazi
www.2pac.com/www.snoop-dogg.com]www.snoop-dogg.com/www.bjk.com
Sosyal ağlarda paylaş
Smoke
Sosyal ağlarda paylaş
ReDDoG
ya 1 kişiye salak denir
2 kişiye salak denirde
Sosyal ağlarda paylaş
Smoke
Sosyal ağlarda paylaş
ReDDoG
ya 1 kişiye salak denir
2 kişiye salak denirde
Sosyal ağlarda paylaş
Smoke
Sosyal ağlarda paylaş
Vodan
Sosyal ağlarda paylaş
cemad
Sosyal ağlarda paylaş
pipo_14
Fener ronaldinhoyu zorlanmadan alır
Sosyal ağlarda paylaş