Infeqted Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 muhaha acin cok bomba film spark falan kaciriyo spark ben bunun vucudunu bi inceliyim kaptan ben inceledim annesi ayri galaksiden babasi ayri galaksiden falan[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eeht Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 kapıların açılma sesine bitiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 şimdi bakmadım ama 3-4 kez izledim o filmi ehe sonundaki yaratık süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 djısagdıasdsa..bende baya kere izledim bidaha izledim.. tuz icin yalıyan canavar super.. turist ömerin elini yalıo ömer:ahh yavrum elde öpüo bak! odıasdasıpj.. ps:kapı acılma sesleri benide benden aldı lol..[hline]aente is alone on this way.. aente as known as banshee.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 hşş kaba kulat zıt eren köy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 hiiiiş..yazaaneeyee geel! asuıdhbsuud..[hline]aente is alone on this way.. aente as known as banshee.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stirner Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 turist ömer: abi şimdi burası kasımpaşaya yakın mı? spock: kasımpaşadan 3 milyon i$ik yılı uzaktayız mister turist turist ömer: yani $imdi burası erenkoy mü oluyo?[hline]Yaşam boyunca aradığımız şey belki de budur,yalnızca bu,olabildiğince büyük bir üzüntü,ölmeden önce kendimiz olabilmek için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar