schwarz_engel Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 sawaş filmi istersen alexander derim(angelina jolie de oynuo)..cahil periler ço güsel sıkılmadan isliyebilecen bi film..ama hızı sewiosan we daha önce islemedysen fast and furious 1-2 derim ben:)[signature][hline]free to manipulate when i stipulate that's my prerogative Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brutus Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 yannış hatırlıyo da olabilirim ama stephen king kitaplarından birinden bi uyarlama olan düş kapanı(işte adını yannış hatırlıyo olabilirm) diye güsel sayılabilcek bi film vardı. mesela o olabiler. bi de saydıın filmlerin arasında dark city'yle the lost highway'i seçemedim. izlemediysen amman diyim kaçırma. apayrı konseptlerde insanı gerçekten garip düşüncelere sokabilecek filmler.bi dene bence.[signature][hline]force be with you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 söölediğiniz filmlerin çoğunu izledim, anime ise pek sevmiyorum ama çocuk işi olduğunu da düşünmüyorum.[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 run lola run olabilir.[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar