Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 yaw bi arkadaş Jagler'in reklam müziine (hatunun sadece küloduyla erkekin yanında uyanıp kalktıı, "I woke up, I was motionless, ashamed. I escaped, I ran away" dedii) kaptırdı kendini bulamıyo hiçbi yerde. yardım edebilecek birileri var mı acep?[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 www.jagler.com.tryi denemedik deme. çünkü orda var[signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 lol :D[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 oha :D ben adam bakmıştır diye bakmamıştım ahaha saolun lol[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true
Öne çıkan mesajlar