Bloodthirst Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 yaw beyler bu wowguru guvenilir bi sitemi yok sa asparagaz mı http://www.wowguru.com/db/latest/enchants/ bi bakın bakem acaip enchler war burda walla meslegimi yeniden sevebilirim inş dogrudur[signature][hline]Your blood is my water Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Eh iyi gibiler. Wowgurunun asparagas yaptığını henüz duymadım :-P[signature][hline]Ufo!!11!1!1!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalkerx Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Kara kara düşünmeye başladım Thottbott un database inde de var bunlar fakat bir açıklama yok .. gerçekse her türlü BWL droplarıyla falan yapılıyordur , +30 AP hem de shouldera ?! ... çüş deim ben saa[signature][hline]Evil Thoughts Lay Behind The Dark Skin. ®Stalker® Khasperet The Drow Assassin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodthirst Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 abi eşşek gibi ench bunlarda acep ne istcek 10xonxiya's head felan demese bari zati ench yapmak için malzeme kıtlıgı çekiom kastırtmasa fazla[signature][hline]Your blood is my water Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 biz daha +22 int için zor malzeme topluyoruz .. insaf bliz..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 sonuçta parasını fazlasıyla almıyor musunuz? bunlar eşeleyerek bulunmuş olabilir.. eğer öyleyse er ya da geç geleceklerdir.[signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar