Vodan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Cafein arkadaş seni yememiş tamamen doğru söylemiş bende ne rastlantıdırki dün biyerde okudum bunu arabam.com muydu ne idi :) 90 km den itibaren 2. meme açılıp daha fazla yakıt püskürtüyormuş. Ayrıca kick down yapınca da aynı şekilde 2. meme açılıyormuş. Walla ben 60 la giderken 6. vitesede atıyorum ama hızlanmak için değil sakin gitmek için. Eğer hızlanma ihtiyacın varsa düşük viteste ol ancak sabit hızda gidiyorsan mümkün olan en üst viteste sadece arabanın hız kaybetmemesi için bas. Tabi 20 ile giderken 5 e atma da yani 50 le giderken fln atabilirsin.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
daverc Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Saolun bilgiler icin,vodan son soyledigin yuregime su serpti yani :)[signature][hline]Ne kadınlar sevdim,zaten yoktular. - İzmir/Karşıyaka
Cafein Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Yemediyse arkadaş beni iyi. Valla 90dan sonra 2. memeyse olay, benim benzin işi yatar, trafiğe girmedikten sonra 130la gitmeye alıştım ben, 60 litre depoyla 600km yapabiliyorum 306 ile. Hoş artık her sabah-akşam köprüden geçtiğim için boş yolda topuk günleri uzak birer hayalden ibaret ancak...[signature][hline]Ofis hayatı süründürür! Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 En iyisi trafiğin akışına göre gitmek yaw soldan soldan :)[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
Dela Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 ara sokaklari ogrenin en iyisi.[signature][hline]agostos 2005 Hit Single'im
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Çocuklar olmasa..[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
Öne çıkan mesajlar