yevaud Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 The list of realms that will be opened tomorrow after maintenance are: Laughing Skull (PvP) Defias Brotherhood (RP PvP) The Venture Co. (RP PvP) belki transferi açarlar :) http://wow-europe.com/en/ [signature][hline]NE Hunter Hatce [Bu mesaj yevaud tarafından 13 Eylül 2005 21:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obaaa Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 transfer olacağını sanmıyorum açıkçası..sayfaya girse daha iyi bilgi edinebiliriz ama girmiyor :( PvPRP'de başlayacak arkadaşlar, hangisinde başlamayı düşünüyor söylerlerse, aynı serverda başlayabiliriz.. bana Venture Co. daha samimi geldi, hep onları keserdik Barrens'te quest yaparken :)[signature][hline]Tüylü[Tauren-Shaman] --Deathwish for MT-- Burning Legion FOR THE HORDE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Transfer olmayacağı kesin zaten. Temiz temiz oynarız artık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 site acılmıyo dimi ?[signature][hline]Twisted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Evet acilmiyo evet Venture Co. olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 oyun da acilmiyo ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Uzüldüm simdi, gnome veya orc warriorimi burada acabilirdim sahsen, ama bi daha kasicak takatim yok, hele ayni class i. Umarim en kisa zamanda yeni bir sunucu acilir ve BL den transfer olur yoksa cildircam[signature][hline]WoW EU - Burning Legion Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
preas Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Sacredforge guildi olarak Venture Co. serverında başlayacağız herkeze kapımız açık :)[signature][hline]Electus Supremus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 İlk hafta şunu unutmayın: Please note: These Realms will all start off with a lower population limit than normal to make absolutely sure that starting areas are not too overcrowded. At a later time we will decrease the limit.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi WoW:Narcosis[Burning Legion] | Shab[Warsong] | Prion[Skullcrusher] | Crook[Al'Akir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 bi olaylama yapılsa server konusunda da dogru duzgun girsek oynasak bi tane human paladin acacam pvp rp serverında.. bu aralar resmen baydım wow dan hic bilmedigim ally kısmında ilerlemek yeni bi oyuna baslamak gibi olur diye dusunuyorum hadi hayırlısı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naddz Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 horde tarafında bir guild açılırsa undead warlock açmak istiyorum. ally tarafındaki dwarf lara karşılık olarak undead favoured bir guild açılabilir, ne dersiniz?[signature][hline]power is when we have every justification to kill, and we don't. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 hangi (RP PvP) server'Inda başlancağına karar verildi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naddz Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 dwarflar (Sacredforge Dwarves) Venture Co. da açacağına göre horde da olsa ally de olsa Venture Co. gibi görünüyor.[signature][hline]power is when we have every justification to kill, and we don't. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Haha server isimleri dandikmis, US'de Maelstorm ve Emerald Dream yeni rp-pvp serverlerin isimleri..[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 super pp mantigimla ilk level 10 olup ciktim The Venture Co realminden :) oh be ilk en yuksek level oldum bir realmde icim rahatladi :P[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Rahan, 04 Ocak 2005 19:36 tarihinde demiş ki: ayrıca kimsenin sizi kolunuzdan tutup hristiyan yapabilme gibi bir ihtimali yok ki?? tarkan filmlerinde mi kaldınız naptınız siz anlamadım valla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Pvp Rp nin mantıgını syliyecek varmı hem rp hem pvp nasil oluo :D[signature][hline]Sagopa Kajmer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naddz Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 dövüşlü chat işte ;p "Heal ffs!!" diyeceğine "Heal pls, dear sister" diyor çat çut tokatlanmaya devam ediyorsun :p şaka bir yana bence PvP olmadan RP yapmanın bir anlamı yoktu. kuru kuru öle lordum mordum nereye kadar. RP server da durum şöyle sanırım hiç oynamadım ama sallayım biraz müsadenizle: X:Lordum mordum keskin kılıcınızın gölgesi.. *NE Rogue makes some strange gestures. Y:Ee, öhm evet sevgili çırağım.. *NE Rogue turns back and farts loudly..[signature][hline]power is when we have every justification to kill, and we don't. [Bu mesaj naddz tarafından 14 Eylül 2005 16:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naddz Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 şimdi "Pvp-Rp Horde guildi" diye bir başlık var ama altına mesaj giremiyorum çünki sistem izin vermiyor. (biraz garip bir uygulama değil mi? neyse siz daha iyi biliğn) o başlığın altında horde guildi açmak isteyen arkadaşlar bişiler yazmışlar. ben de diyorum ki eğer açarsanız ben de undead warlock açmak istiyorum. itinayla healthstone yaparım soulstone atarım ve de summon ederim. demem o ki; noldu vaz mı caydınız guild işinden??[signature][hline]power is when we have every justification to kill, and we don't. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naddz Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 yeni açılan pvp rp realmlerini dolaştım. ally tarafında rp berbattı (general da abuk subuk tartışmalar yapılıyordu, generalda ne konuşulur ne konuşulmaz gibisinden) horde tarafı ise gayet zevkliydi. belki bana böyle denk geldi. lightning's blade realm i ilk açıldığında da 2 tarafa girip çıkmıştım. goldshire da general chat te "irish ppl sux", "america sux" gibi abuk subuk konuşmalar geçiyordu. bir duel teklifini geri çevirdiğim için laugh spam yedim. (arda arda 10 kere falan) biliyorum, bu dahil tüm genellemeler yanlıştır: ALLY SUX![signature][hline]power is when we have every justification to kill, and we don't. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar