Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

New Realms and RP PvP Realms!

yevaud

Öne çıkan mesajlar

transfer olacağını sanmıyorum açıkçası..sayfaya girse daha iyi bilgi edinebiliriz ama girmiyor :(

PvPRP'de başlayacak arkadaşlar, hangisinde başlamayı düşünüyor söylerlerse, aynı serverda başlayabiliriz..

bana Venture Co. daha samimi geldi, hep onları keserdik Barrens'te quest yaparken :)[signature][hline]Tüylü[Tauren-Shaman]
--Deathwish for MT--

Burning Legion

FOR THE HORDE!!!
Sosyal ağlarda paylaş

İlk hafta şunu unutmayın:
Please note: These Realms will all start off with a lower population limit than normal to make absolutely sure that starting areas are not too overcrowded. At a later time we will decrease the limit.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi
WoW:Narcosis[Burning Legion] | Shab[Warsong] | Prion[Skullcrusher] | Crook[Al'Akir]
Sosyal ağlarda paylaş

bi olaylama yapılsa server konusunda da dogru duzgun girsek oynasak bi tane human paladin acacam pvp rp serverında.. bu aralar resmen baydım wow dan hic bilmedigim ally kısmında ilerlemek yeni bi oyuna baslamak gibi olur diye dusunuyorum hadi hayırlısı :)
Sosyal ağlarda paylaş

super pp mantigimla ilk level 10 olup ciktim The Venture Co realminden :)

oh be ilk en yuksek level oldum bir realmde icim rahatladi :P[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

Rahan, 04 Ocak 2005 19:36 tarihinde demiş ki:
ayrıca kimsenin sizi kolunuzdan tutup hristiyan yapabilme gibi bir ihtimali yok ki?? tarkan filmlerinde mi kaldınız naptınız siz anlamadım valla..
Sosyal ağlarda paylaş

dövüşlü chat işte ;p
"Heal ffs!!" diyeceğine "Heal pls, dear sister" diyor çat çut tokatlanmaya devam ediyorsun :p

şaka bir yana bence PvP olmadan RP yapmanın bir anlamı yoktu. kuru kuru öle lordum mordum nereye kadar.

RP server da durum şöyle sanırım hiç oynamadım ama sallayım biraz müsadenizle:

X:Lordum mordum keskin kılıcınızın gölgesi..
*NE Rogue makes some strange gestures.
Y:Ee, öhm evet sevgili çırağım..
*NE Rogue turns back and farts loudly..[signature][hline]power is when we have every justification to kill, and we don't.

[Bu mesaj naddz tarafından 14 Eylül 2005 16:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi "Pvp-Rp Horde guildi" diye bir başlık var ama altına mesaj giremiyorum çünki sistem izin vermiyor. (biraz garip bir uygulama değil mi? neyse siz daha iyi biliğn)

o başlığın altında horde guildi açmak isteyen arkadaşlar bişiler yazmışlar. ben de diyorum ki eğer açarsanız ben de undead warlock açmak istiyorum. itinayla healthstone yaparım soulstone atarım ve de summon ederim. demem o ki; noldu vaz mı caydınız guild işinden??[signature][hline]power is when we have every justification to kill, and we don't.
Sosyal ağlarda paylaş

yeni açılan pvp rp realmlerini dolaştım. ally tarafında rp berbattı (general da abuk subuk tartışmalar yapılıyordu, generalda ne konuşulur ne konuşulmaz gibisinden) horde tarafı ise gayet zevkliydi. belki bana böyle denk geldi.

lightning's blade realm i ilk açıldığında da 2 tarafa girip çıkmıştım. goldshire da general chat te "irish ppl sux", "america sux" gibi abuk subuk konuşmalar geçiyordu. bir duel teklifini geri çevirdiğim için laugh spam yedim. (arda arda 10 kere falan)

biliyorum, bu dahil tüm genellemeler yanlıştır: ALLY SUX![signature][hline]power is when we have every justification to kill, and we don't.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...