Warum Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Arkadaslar pc ye format attim..suanda 1298 ve 1299 patchlerini indirmek zorundayim ama launcher cok yavas indirio..bi ara bi arkadas resmi sitenin adresini vermisdi bu patchleri winrar halinde indirmek icin aradim bulamadim..bilen varsa yardimci olursaniz sevinirim tsk..
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 sen launcherdan indir :P veya arama yerini kullan bende tam olarak bilmiyorum haa bide o patchlerden birinde trojan m ıne varmış :S (rar halindekilerde) sen en ii si launcherdan indir kardeş[signature][hline]Name: Chuda_tr clan: _Unforgiven_ Server : Ares Lvl: 5x np: 5xx :D
Warum Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 resmi sitenin downlaod uzantisi var ondan indiriorum..zaten launcherdanda indirsem ordan cekmicekmi...abidik gubidik siteler den degil..öle degilmi..?
w00t Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 arkadassım launcher dan indir daha sonra sorun cıkmasın ama illede ftp den yuklicem diyorsan ftp://69.26.175.250/knight/upgrade/[signature][hline]Fresh Orange Juice Pls Ares/w00tabulous
Warum Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 evt o yukarda verdigin adresden indiriorum..orasi bildigim kadariyla launcherinda indirdigi kaynak...resmi sitenin kaynagi heralde..artik paronayak olduk yaw bu hack mack islerinden..
Öne çıkan mesajlar