capital Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 arkadaşlar moradondan el morad castle a gitmek için teleport kapısına gittim kaleyi seçtim dc oldum tekrar girmek istediğimde bu karakter hala kullanılıyor onu disconnect yaparmısınız dedi tamam dedim fakat şimdi de "failed logging into current zone 10060" mesajı veriyor giremiyorum ancak diğe karakterlerimde bir sorun yok girebiliyorum böyle bir şey yaşayan ya da bilgisi olan varsa ne yapacağım konusunda yardımlarınızı bekliyorum[signature][hline]İ S T A R İ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 o bir bug beklicen artık :) serverdan kaynaklanıyor[signature][hline]Vatan Icin Kursun Atanda Kursun Yiyende Benim Icin Kahramandir,BU VATAN YA BIZIM'DIR YA KIMSENIN,NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capital Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 ne kadar bekliyeceğim pekii:(((((([signature][hline]İ S T A R İ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dontgo Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 doru seninle alakası yok şu anda x de savaş olması gerekiyo x1 den runara gitmek istediğimde bana aynı ahatayı veryio tamamen server kaynaklı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dontgo Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 x2 de offline öfffffff kaldık gene böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BADDAL Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 normaldir[signature][hline]Server:Beramus Clan:TeRaPi Grade:2 Name:baddal31 Job:Paper mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capital Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 arkadaşlar tmam anldım sizin başınıza da gelmiş, normal .. ama ne kadar sürer bu durum savaş bitince normale dönecek mi[signature][hline]İ S T A R İ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BADDAL Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 gm olsak sölerdik dimi biraz düşün[signature][hline]Server:Beramus Clan:TeRaPi Grade:2 Name:baddal31 Job:Paper mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 3-4 gün oyuna giremiyen adammı var ne bu acele[signature][hline]Vatan Icin Kursun Atanda Kursun Yiyende Benim Icin Kahramandir,BU VATAN YA BIZIM'DIR YA KIMSENIN,NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dontgo Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 savaş bitsinde düzelir yavaştan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rion Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 said: Gothic, 14 Eylül 2005 19:26 tarihinde demiş ki: 3-4 gün oyuna giremiyen adammı var ne bu acele yav acele yok da, sabırsızlık var azcık... internet cafe para yazıo durmadan, allahtan saati 1m ordan kurtarıos. yoksa ke daha tam oturmadı, farkındayız, alıştık artık :)[signature][hline]name : Yakman class : priest lvl : 53 clan : none server: Beramus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capital Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 dostlar tamam bunalttıysam özür ama her zaman oyun oynamaya vaktim olmuyor:((([signature][hline]İ S T A R İ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 walla 3 pach gelmesi lazım daha bugların düzelmesi için bu da en az :D[signature][hline]Vatan Icin Kursun Atanda Kursun Yiyende Benim Icin Kahramandir,BU VATAN YA BIZIM'DIR YA KIMSENIN,NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dontgo Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 bu arada oyuna giremeyenler için paticik forumlarından bilim teknik bölümünü okumalarını tavsiye ederim. Dünyada neler oluyor ve sizin düşünceleriniz nelerdir dimi yaw :D:D:D:D:D:D:D:D Yada yemek yesinler yemek saati :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rion Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 neyse mesajı yazana kadar girmişim oyuna, size kolay gele :)[signature][hline]name : Yakman class : priest lvl : 53 clan : none server: Beramus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capital Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 rion sende de mi aynı sorun var dı[signature][hline]İ S T A R İ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 hadi bakalım herkez yemege[signature][hline]Vatan Icin Kursun Atanda Kursun Yiyende Benim Icin Kahramandir,BU VATAN YA BIZIM'DIR YA KIMSENIN,NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capital Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 hala olmadı bitmiyor mu şu savaşşşşşşşşş[signature][hline]İ S T A R İ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capital Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 millet hala giremiyoruuuuuuuuuuuuuuum[signature][hline]İ S T A R İ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar