dynasty Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 yaa bizm hocalr ilk gnden basladı ödew wermeye bu ne yaa bi yawaş olun,zaten garip bi okul 4 tane yarı yıl tatili war.sizde vaarmııı? zaten buda bu sene çıktı ama iyi bişey sizden 2 hafta daha çok tatil yapıcaz.tabii sizde böle bişey yoksa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 4 tane yarı yıl tatili mi? Ayıptır sorması orası neresi ya? hangi okul bir de?[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dynasty Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 bosver oklu oda bna kalsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Kaç tane yaz tatili var ahah[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces [Bu mesaj Janitschar tarafından 14 Eylül 2005 20:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufenta Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 olur.. şerefsiz edebi metinler hocası sultan da bize ödev verdi. lama sultan.[signature][hline]ALL I EVER WANTED WAS YOU TO MYSELF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dynasty Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 yaw öle çok büyk bi tatl deil sadece bir hafta ama bna o bile yeter yetrki tatil olsn dimi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 bizde öyle bi şey var bi kere. okulu asıyoruz , istediğimiz zaman tatil hem de , ehu. :9 ödevleri yap , sözlü notunu kap.diyorum ben.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dynasty Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 yaw bize bu gün netten ödev verdlr çıkarttm bitti =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 tarihçi feribot pınar verdi bide genel türk tarihi hocası samuray ikbalde verdi peh peh :([signature][hline]You All Stare But You Never See There Is Something Inside Me ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 ben ortaokuldan sonra hiç ödev almadım? alla alla, ilginç bi durum[signature][hline]Boo, are you happy now? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 oluyor, veriliyor, şahit oldum bizzat +lama sultan!!![signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki: Karı istiyorum yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dynasty Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 valla bize dayıyolar ödewi.İLGİNÇ!!!demek orta okldan beri ödew almadn keşke bnde almasm.yapmncada notla fln tehdit ediolar.şeytan dioki.................nese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 said: wildpervert, 14 Eylül 2005 20:43 tarihinde demiş ki: ben ortaokuldan sonra hiç ödev almadım? alla alla, ilginç bi durum YiGit AdamA odEwf mi vErilir !!!111bir ehu, okulumuz saolsun[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 walla bizm okulda 4 dönem ama 1 hafta erken açılıp 1 hafta geç kapanıo. artı daha ilk günden bizimkiler de başladı derse ödeve kafayı yicem sürekli uyuyorum derslerde[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) Master Brawler, Teras kasi master, master fencer, novice pikeman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 said: dory, 14 Eylül 2005 20:49 tarihinde demiş ki: said: wildpervert, 14 Eylül 2005 20:43 tarihinde demiş ki: ben ortaokuldan sonra hiç ödev almadım? alla alla, ilginç bi durum YiGit AdamA odEwf mi vErilir !!!111bir ehu, okulumuz saolsun bak görüyon mu millet neler çekiyo, yazık ya, yani genel lise de şunlardan şikayetçiyiz denilen hiç bişey bizde yoktu nası yüce bi 3 yıl geçirdim allahım[signature][hline]Boo, are you happy now? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 nmpal rulaz, ozledim yav:/[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tBF Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Ödevlerinizi yapın yoksa bişicik öğrenemezsiniz onlar sizin iyiliğiniz için veriliyor. [spo1=Amanın]Ben kendime bile inanmıyom siz sallayın beni[/spo][signature][hline]Heşeyi sevin kendinizi özellikle. İyi insan olun mutlu olun. Saf olmayın kullanılmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 ödev rulllzzzzz sağlam bi ödev hazırlamaya çalışmak zevkli bile olabilir[signature][hline]www.isdfenlisesi.k12.tr/forum efsane tekrar bir araya geliyor hOhOcu_team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 said: dynasty, 14 Eylül 2005 20:20 tarihinde demiş ki: yaa bizm hocalr ilk gnden basladı ödew wermeye bu ne yaa bi yawaş olun,zaten garip bi okul 4 tane yarı yıl tatili war.sizde vaarmııı? zaten buda bu sene çıktı ama iyi bişey sizden 2 hafta daha çok tatil yapıcaz.tabii sizde böle bişey yoksa :D ben o okula geliyorum!!!!!!! o kdr cok tatil canima minnet :D[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan.. Wow - Dashe - Baydim... MxO - Dashe - E Bundanda Baydim.. Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 ödev yapmazsan hiçbişi olmaz. utanma sıkılma. sınıfta kalmicanya... ben hiç dönem ödevi yapmadıydım mesela.. bide dönem ödevi yannız bu =P ...[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 dönem ödevi sayesinde matematikten geçtim ben. geçen sene baya bi zayıfı olan ve 3-4 tane dönem ödevi alan arkadaşlar vardı bizim sınıfta.hala aynı sınıftayız. :9[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 said: Sufenta, 14 Eylül 2005 20:27 tarihinde demiş ki: olur.. şerefsiz edebi metinler hocası sultan da bize ödev verdi. lama sultan. aynen edebi metinler hocası bana direk ceza verdi..ilk gun...5 tane 5 kıtalık şiir ezberlemem için..ve ezberledim :D[signature][hline] Bakakalırım giden geminin ardından, Atamam kendimi denize, Dünya güzel. Serde erkeklik var, Ağlayamam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 said: HymnOfSnuk, 14 Eylül 2005 21:40 tarihinde demiş ki: dönem ödevi sayesinde matematikten geçtim ben. geçen sene baya bi zayıfı olan ve 3-4 tane dönem ödevi alan arkadaşlar vardı bizim sınıfta.hala aynı sınıftayız. :9 donem odevinden nefret ediyorum, geometri notlarım ortalaması 80+ gelirken donem odevi ve sozlu notunu 0 vererk 3e düşürmüştü uyuz kadın(donem odevim test kitabi bitirmekti ve yapmıstım )[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 öylelerini de ıslak meşeyle dövmek lazım tabi.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 said: Sufenta, 14 Eylül 2005 20:27 tarihinde demiş ki: lama sultan. :D Bisde İng hocamıza öle bişi takmıştk.Kadın sürekli burnunu karıştırıo,bi yerlerini kaşıodu :-P[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. [b]MSN:[email protected][b] [b]Maxen, 08 Eylül 2005 14:25 tarihinde demiş ki: Ban San O Biz Siz Ortam .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar