Anelor Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 oynayan war mi?[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 hakkaten var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 dört yıldır beklenen soruyu cevaplıyorum, hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 şakamı bu :) 4 sene beklemiş harbi :) o zamanda oynayan yoktu şimdide yok bi 4 sene sonrada olmayacak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 bomba olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 bu oyunu oynayan arkadaşı patide istemiyorum lol.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 oha fail... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 hahaha supermis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 itiraf ediorm bi ara çoooooook kötü 10 senelik filan bi pcim wardı (pentium 2 300mhz işlemci,32 mb tnt2 ekran kartı,128mb ram ,4gb harddisk vs vs),bu oyunu indirip bikaç gün oynamıştım -_- rogue'um wardı 20 lvl mı ne lolz.pişmanım ama,banlamayın plx :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sifkal Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 oh artık rahatça ölebilirim 4 senedir bunun cevabını bekliyordum. efsane olur bu topic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 bu kadar merak edildigini bilsem kaç sene önce yazardım :D muhtemelen ilk çıktıgı zamanlar denemiştim oyunu bi yerlerde görüp.malum pcnin sistemi rezalet olunca pek fazla seçenek olmuyor,olan seçenekleri de ne kadar boktan oldugunu bilseniz de bi denemekten zarar gelmez mantıgıyla indirip oynuosunuz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 bir itirafta benden...forum üyelerimizden Laskhel bu oyunu oynamıştı hatırlarım dün gibi..Kabuslarımda falan yani.. Neyse kendisi fazla uğramıyo zaten şu ara o yüzden sorun yok.. Ha bide senide dürüstlüğünden dolayı affediyoruz en azından ben ettim yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Netcafe said: Ha bide senide dürüstlüğünden dolayı affediyoruz en azından ben ettim yani :D haha eyvallah,saolasın :D:)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellhundd Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Ben oynamıştım bu oyunu hackle 80 olmuştum bi haftada. Çok görgü tanığı vardı ama banlatmışlardı ss koyup.:)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 ne garip bir topik 2 3 senede 1 cevap geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 fir3blad3 said: şakamı bu :) 4 sene beklemiş harbi :) o zamanda oynayan yoktu şimdide yok bi 4 sene sonrada olmayacak :) Kilitlemek için yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar