Pantalone Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 1.7 patchi yukledikten sonra fps 4 5 lerde geziyor oyun oynanmaz hale geldi. Ekran kare kare ilerliyor. Geforce 5200 FX 128mb vid cardim war AMD Athlon 2.2 GHZ 768 MB 80 GB HD Nvidia drivers latest Directx 9.0c Wow-europe sitesine baktim ayni sorunu yasayanlarin hepsi benle ayni kardi kullaniyor bakiniz http://forums.worldofwarcraft.com/thread.aspx?FN=wow-tech-support&T=471439&P=24 Bana yardim edecek varmi acaba herseyim tam ona ragmen diger oyunlar calisiyor smooth ama wow sicior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ironhammer Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Aynısı bana da oldu eski video ayarlarından aklındaysa aynısını ayarlarıp accepte bas.Düzelmesse oyunu yenien başlatınca devereye girecek dediği ayarlardan birinle oynayıp yeniden başlat sonra eski haline getir kesin düzelir.[signature][hline]O==[=============- Solid -============]==O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar