findor Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Sanane !!!!! Lamer.[signature][hline]D iğerleri acı çektirirse, ben kan kustururum... Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm... Ve sizden yada başkasından alınması gereken bir intikam varsa BEN alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueSpear Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 topicte patlatamıcas aaz tadıyla iimi. Budamı buraların altın bası nedir anlamadımki :P[signature][hline]AccuraCy_Lord ANCIENTS Ares 1 - 2 Assassin LeveL: 61 SatıLıQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
findor Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 AltınBaşını Yerim onun ben :) lam bişiler ekledim koş bak :D[signature][hline]D iğerleri acı çektirirse, ben kan kustururum... Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm... Ve sizden yada başkasından alınması gereken bir intikam varsa BEN alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueSpear Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 AtLetimin KoLu yok, HovardaLığın sonu yok, aramazsan arama, zaten bende kontor yok diyor unlu şair necmettin erbakan :P[signature][hline]AccuraCy_Lord ANCIENTS Ares 1 - 2 Assassin LeveL: 61 SatıLıQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 said: holigun, 12 Eylül 2005 18:31 tarihinde demiş ki: güzelde stealth la görünmez oluyon nesnelerin içinden geçemiyon hehehe:)[signature][hline] "Eleştiriler Bana Koymaz Ben kaale Almadıkça..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Mesela bizim kiler cafenin önünde oturuyorlar ben yanlarına gidip -Party pls Diyorum -Sorry full Gibi bi cvp alıyorum Çok var böyle geikler. Tişörtün + kaç falan:P Hatta bi ara Tahtadan dagger yapıp fosforlu mora boyucaktık.[signature][hline] "Eleştiriler Bana Koymaz Ben kaale Almadıkça..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
findor Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 :D:D:D:D bu iyi bak işte :) bende gittim lokantaya geçen gün orda çalışan abimizde knightcı geceleri takılıyo. buff pls diyorum pilav kurufasulya cacık turşu gönderiyo[signature][hline]D iğerleri acı çektirirse, ben kan kustururum... Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm... Ve sizden yada başkasından alınması gereken bir intikam varsa BEN alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Bi gece saat 4 te yatmışım SAbah 6 tıda işe gidicez babam beni kaldırıyor -Baba mana bitti heal basamadım fasdf -?!?![signature][hline] "Eleştiriler Bana Koymaz Ben kaale Almadıkça..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueSpear Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 vaLLa bizim peder allahtan Ko yada KE yi bilmior bilse herhalde kufurleri su tarz olucaktı : (Sabah Kaldırırken): KaLK Lan, tabi sabaha kadar trollun bilmem nein si...le da...la oynarsan bole yatarsın 30 taslık rez bekler gibi :P[signature][hline]AccuraCy_Lord ANCIENTS Ares 1 - 2 Assassin LeveL: 61 SatıLıQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
istemihan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Yaw bir kerecik olsun ben neden bir konu patlatamadım anlamıyorum hep sonuna denk geliyoruz.[signature][hline]Clan : Osmanlı Ordusu Nick : Istemihan Server : Xigenon Level :62 (Paladin) Irk :El Morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
findor Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 zuahahaha :D diğer sitede patlat :D[signature][hline]D iğerleri acı çektirirse, ben kan kustururum... Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm... Ve sizden yada başkasından alınması gereken bir intikam varsa BEN alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vktk Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 said: findor, 13 Eylül 2005 10:06 tarihinde demiş ki: buff pls diyorum pilav kurufasulya cacık turşu gönderiyo *!VAnGeL yarılmış ve ambulans beklemektedir*[signature][hline]Name: VAnGeL Clan: Apocalypse Lvl: 6x Class: Berserker Hero Nation: Karus Server: Diez [Bu mesaj vktk tarafından 13 Eylül 2005 15:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Öğretmen hobilerinizi söyleyin deyince ben şöyle birşey söyledim :D : Knight Online , pk , dts partiler :D , battlefield :D:D:D tabi hiç kimse espriyi anlamamıştı orda :( KO oynayan benden başka biri yokqtu a.k :([signature][hline]Name: Chuda_tr clan: chAngE Server : Ares Lvl: 5x np: x :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ICE_MAN Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Gamze Özcelikin vidio sun daki donduruculugu ben attım arkadaslar.Benim attıgım buyu okadar ancak etki yapar. HABERİZZZZ OLAAAAAAA!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 :D[signature][hline]Name: Chuda_tr clan: chAngE Server : Ares Lvl: 5x np: x :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Balik_ekmek Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 bende kısın dershaneye gıderken cafede dayanamayıp sabahlayınca sabahın 7 sınde kuzen benı almadan gıtsın dıye cektıgım msg ı aynen aktarayım (cafede sabahlayıp k.o oynadıgımıda anlasın dıe ole yazmıstım) kuzen olm sen gıt dersaneye ben gelemıcem benım buff bıttı can . gelırsem oraya bı yatarım 30 tasdan asagı kaldıramazsınız :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 said: RogueSpear, 13 Eylül 2005 08:55 tarihinde demiş ki: gamze nin video da cok saglam cekmiş valla lightning i yemiş yemiş yatıodu zavallı :P warrior un tekide gelmiş mp absorb la girisio (pek raptor a benzemio dier videolarla karsılastırınca :D) 30 stone rez yese kalkamaz o ordan. Troll King Le biLe kapısır o kafayla :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dexteriyus Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 said: SteelBB, 13 Eylül 2005 10:07 tarihinde demiş ki: Bi gece saat 4 te yatmışım SAbah 6 tıda işe gidicez babam beni kaldırıyor -Baba mana bitti heal basamadım fasdf -?!?! Huaaa!!! Koptum Valla Harika :D[signature][hline]Server: Diez1 ID: Dexteriyus-Holydexteriyus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigneur Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 said: angelusy, 12 Eylül 2005 18:48 tarihinde demiş ki: walla düşünsenıze gercek hayatta resser sınız :D para desen gına olur ohhhghghgh canlandır yada parasit at aids oolsun ZUhahahauauhahua parasit at aids olsun abi sandalyeden düştüm ya nası bi yaklaşımdır o ya zuhahua[signature][hline]Kontrolsüz güç, Güç değildir! Peki o zaman nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 ya beyler bi gamze özçelik olayını fazla kurcalamayın bence bilmiyorum ilaçmı atmışlar yoksa fantezimi yapmış ama herşeye rağmen onun annesi babası war aynısının sizin başınıza geldiğini düşünün ona göre muhabbet edin[signature][hline]Nick:SuPeR_MaGiCaN LvL :47 Mage Np :5x :D Server:Beramus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 ulan iyiki bi gamze özçelik dedik pişman etmeyin adamı tamam koko falan çekmiş belli ama kıllatmayın evde zaten mana tüpü bitmiş aygazı aradım iki saattir bekliyom kafam bozuk dağılın huleeeeeeeeeaaaayn:D:D:D:D:D:D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnarShe Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 said: slickers, 13 Eylül 2005 17:57 tarihinde demiş ki: ya beyler bi gamze özçelik olayını fazla kurcalamayın bence bilmiyorum ilaçmı atmışlar yoksa fantezimi yapmış ama herşeye rağmen onun annesi babası war aynısının sizin başınıza geldiğini düşünün ona göre muhabbet edin inşallah benim başıma gelmez :D[signature][hline]Server : Ares Np : 100/0 Lvl : 23 (60 a az kaldı:D) Nation : Karus Job : Shaaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 benim başıma geldi kız arkadaşım çekmiş ama cinsiyet tutmuyo şimdi ayrıyız ama izleyip izleyip o günleri yad ediyorum nerde kaldı bu aygaz ya lvl kasamıyoz:D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_PoWeR_TURK_ Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 abı neler neler hele sız bıde ke dekı kufurlerı duyun yerlere yatıyorum espiri kabiliyetini konusturoyo mıllet. iştee annene +8 malafatımla gelırım falan filan annenen upgrade basarım kopuyorum yaa :PPPP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 e işin içine anne karışınca olmaz sor o tiplere ben oınların annesine şu itemlerle girsem hoş olurmu +10/24 dex chitin shell set +10 shard/100 ring of analx2 +10 amulet of sex power +10 bitchfucker earringx2 +10 belt of orgazm +10 direk sor[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar