Tamonikiden Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Yeni albumunu cikardi pek ilgilenmedigim bu 2 kız kendileirnden beklenmiyecek guzellikte Sarki yapmıslar All about Us diye tavsiye ederim gorusleriniz neler?[signature][hline]Tamonikiden-Hunter Burning Legion Alliance Pain Train
m-joy Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 albümlerini alıp kapak resmine bakarak bir şeyler yapabilirsiniz belki.. klibinde de iş var aslında... kesinlikle alınmaması gerekiyor...
RaVena Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Hmm şarkı hoşuma gitti benim .. o yüzden klibini indiridm :) .. Kısa saçlısı (Julia snrm adı) O çok güzel ya ...[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul ..
schwarz_engel Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 ya ben bu tatuyu hiç sewmem ama klip we şarkı çok güsel olmuş.hatta klibin sonunda duygulandım yane..herhalde başka biri yapsaydı bu şarkı we bu klip kesinn benim faworilerimden biri olrdu..[signature][hline]free to manipulate when i stipulate that's my prerogative
irin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 valla eski albumde oldugu gibi gene cığlık cığlıga bagırıyorlar benim kulaklarımı tırmalıo acıkcası..ama bu klipte kızlar buyumus,serpilmiş guzellesmiş gibi geldiler bana[signature][hline]Her dişi antiöstro olarak dogar,onu ailesi veya cevresi ostrolastırır:..........
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 olebautasolebautasolebautas rus du dimi bunlar?[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
RaVena Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 @Black evet Ruslar ... @Irin banada büyümüş geldi açıkcası ehehe ... Bence şarkı geçen albümündeki Not gonna get us falan gibi değil .. Güzel yapmışlar ...[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul ..
elesso Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 sarışın kız çok tatlı gözüktü bu klipte bana. bunlardan biri bi türkle çıkıyodu bi ara dimi
RaVena Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Elesso bilmiyorum türkle çıktığını ama .. Bence Diğer kız çok hoş ve güzel .. Bunların sanırım bi ara Fan forumları gibi bişi vardı .. Bir tane türk Oraya üye olup resmini falan koymuştu sanırım .. öyle hatırlıorum ben ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul ..
Tamonikiden Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Eski kızıl uzun sacli guzelleşmiş baya evet.[signature][hline]Tamonikiden-Hunter Burning Legion Alliance Pain Train
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 ıııııh sevmedim. susayım o zaman:)[signature][hline]kaleidoscopic=Borbag dilinizden utanmayın! karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Irin'in dedigi gibi, ciyak ciyak bagiriyorlar[signature][hline]WoW EU - Burning Legion Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 ne zaman ciyak ciyak bagirmadilarki bunlar?[signature][hline]"ÜRKÜTMEYIN ULAN VAKVAKLARI!"
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 4-5 şarkısını dinledim beğendim güzel olmuş.. klibide hoş.. kafa patlatma sahnesi falan.. :D ehue.[signature][hline] güneşi sevmez, hep geceyi bekler koşuyor sanır, sadece emekler. verince alır, fazlasını ister seninle uyur, başkasını düşler ..
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 şarkı güzel ama geçiniz dinlemeyiniz buyrunuz brutal vocal e davet ediom sizi :D[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Hooop yavaş gel...[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin
go2hell Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 onlara en guzel kapagı sertab erener yaptı :)[signature][hline]Nightwish Power go2hell will be a jeolog
Linu Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 geçen senelerde bir ara gidip tatu dinlediğimi düşünüyorumda nerden nereye:D Klibi kıyısından gördüm ama hemen kapattım dehşet verici şeyler bunlar itinayla uzak durunuz:D
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 klibinde ne var ya merak ettim... Cradle of filth'in klipler kadar olamaz yani koymaz bana :D[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 uncut klip iyiymiş galiba dangerous and moving albüm adı yine bir şeyler beklemiyorum da eglence oluyor fındık fıstık işte...[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki: Karı istiyorum yaa
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 yavas biraz[signature][hline]"ÜRKÜTMEYIN ULAN VAKVAKLARI!"
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 hoş. :9[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die.
Sufenta Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 ya şarkıyı komple dinlemedim.. klibinde sadece başını gördüm... siyah saçlı olan güzel giyinmiş. o kadar.[signature][hline]ALL I EVER WANTED WAS YOU TO MYSELF.
unac Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 said: m-joy, 09 Eylül 2005 14:38 tarihinde demiş ki: albümlerini alıp kapak resmine bakarak bir şeyler yapabilirsiniz belki.. puhahah[signature][hline] Bakakalırım giden geminin ardından, Atamam kendimi denize, Dünya güzel. Serde erkeklik var, Ağlayamam..
Dariel Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Topiği görünce indirdim şarkıyı. Beyendim, zaten bunların producer larının işlerini seviyorum. Güzel oyunlar yapıyor adam.[signature][hline][b]Love is a sensation caused by temptation when a guy sticks his location in a girls destination 2 increase the population of the worlds generation...did you understand my explanation or do you need a demonstration??[b] [b]Umrae[b]
Öne çıkan mesajlar