Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

T.A.T.U -All About Us

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yeni albumunu cikardi pek ilgilenmedigim bu 2 kız kendileirnden beklenmiyecek guzellikte Sarki yapmıslar All about Us diye tavsiye ederim gorusleriniz neler?[signature][hline]Tamonikiden-Hunter
Burning Legion Alliance
Pain Train
Mesaj tarihi:
ya ben bu tatuyu hiç sewmem ama klip we şarkı çok güsel olmuş.hatta klibin sonunda duygulandım yane..herhalde başka biri yapsaydı bu şarkı we bu klip kesinn benim faworilerimden biri olrdu..[signature][hline]free to manipulate when i stipulate that's my prerogative
Mesaj tarihi:
valla eski albumde oldugu gibi gene cığlık cığlıga bagırıyorlar benim kulaklarımı tırmalıo acıkcası..ama bu klipte kızlar buyumus,serpilmiş guzellesmiş gibi geldiler bana[signature][hline]Her dişi antiöstro olarak dogar,onu ailesi veya cevresi ostrolastırır:..........
Mesaj tarihi:
@Black evet Ruslar ...

@Irin banada büyümüş geldi açıkcası ehehe ...

Bence şarkı geçen albümündeki Not gonna get us falan gibi değil .. Güzel yapmışlar ...[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen;
Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?''
Iyilik yap,iyilik bul ..
Mesaj tarihi:
Elesso bilmiyorum türkle çıktığını ama .. Bence Diğer kız çok hoş ve güzel .. Bunların sanırım bi ara Fan forumları gibi bişi vardı .. Bir tane türk Oraya üye olup resmini falan koymuştu sanırım .. öyle hatırlıorum ben ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen;
Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?''
Iyilik yap,iyilik bul ..
Mesaj tarihi:
4-5 şarkısını dinledim beğendim güzel olmuş..
klibide hoş..
kafa patlatma sahnesi falan.. :D ehue.[signature][hline]
güneşi sevmez, hep geceyi bekler
koşuyor sanır, sadece emekler.

verince alır, fazlasını ister
seninle uyur, başkasını düşler ..
Mesaj tarihi:
geçen senelerde bir ara gidip tatu dinlediğimi düşünüyorumda nerden nereye:D Klibi kıyısından gördüm ama hemen kapattım dehşet verici şeyler bunlar itinayla uzak durunuz:D
Mesaj tarihi:
klibinde ne var ya merak ettim...
Cradle of filth'in klipler kadar olamaz yani koymaz bana :D[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki:
hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin
Mesaj tarihi:
uncut klip iyiymiş galiba

dangerous and moving albüm adı

yine bir şeyler beklemiyorum da eglence oluyor

fındık fıstık işte...[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine

raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki:
Karı istiyorum yaa
Mesaj tarihi:
ya şarkıyı komple dinlemedim.. klibinde sadece başını gördüm... siyah saçlı olan güzel giyinmiş. o kadar.[signature][hline]ALL I EVER WANTED WAS YOU TO MYSELF.
Mesaj tarihi:
said:
m-joy, 09 Eylül 2005 14:38 tarihinde demiş ki:
albümlerini alıp kapak resmine bakarak bir şeyler yapabilirsiniz belki..

puhahah[signature][hline] Bakakalırım giden geminin ardından, Atamam kendimi denize, Dünya güzel. Serde erkeklik var, Ağlayamam..
Mesaj tarihi:
Topiği görünce indirdim şarkıyı. Beyendim, zaten bunların producer larının işlerini seviyorum. Güzel oyunlar yapıyor adam.[signature][hline][b]Love is a sensation caused by temptation when a guy sticks his location in a girls destination 2 increase the population of the worlds generation...did you understand my explanation or do you need a demonstration??[b]

[b]Umrae[b]
  • Yeni Oluştur...