Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sanssss diye buna derler..

emre2372

Öne çıkan mesajlar

hmm cadi olan arkadasim melik arkadasim anlatmis olayin basini yani oyle bi sey olsa zaten kendime guvenim vardir hani cekinmem ondan =)
farkli bi durumdu yani :P

senin durumunda ise felsefen o galiba kacan kovalanir misali gibi bisey olmus pardon pesinden kosanin felsefesi o =)
pesini birakmasini istiyorsan biraz yuz ver kesin birakir seni bundan emin ol[signature][hline]Hic kimse bilmez bilemez gonul ister ama sevemez surukler pesinden askin....
Sosyal ağlarda paylaş

ya arkadaşlar o zaman daha kötü oldu biliomusunuz denedim o yolu da ama bu daha çok yılıştı şimdi bu bu ysdn hiç toparlayamıyorum.lütfen bildiğiniz başka çözüm yollarını benle paylaşabilirmisiniz...[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!!
---------------------------------------------
msn:[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

sen de hala anlamadın ya bnm çoğu kızdan farklı olduğumu Maxen saol yani ne diim dicek lafım yok nese artık bulcaz bi çözüm yolu bakarım ben başımın çaresine...[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!!
Sosyal ağlarda paylaş

yanlis yaklasiyosundur bence, cunku bi insanin da sabri vardir bi yere kadar pesinden kosar bi yere kadar sana katlanir bi yere kadar gururunu ezer gecer...

ama diyosanki bunlarin hepsini yaptigi halde devam ediyoo,ki dedigmi yapmissin onceden ve faydasi olmamis bu sana asiktir,yada saftir..

kurtulmak istiyosan arkadaslarinda dedigi gibi konusmak en iyisi ama kesinlikle yuzyuze degil!!

bazi moral bozucu kelimeler kullan kendini biraz kotu duruma dusur onun sevmeyecegi seviyede belki sacma bi sey ama mutlaka bi sey onun gozunde seni sogutacaktir bunu sen bulursun biraz dusunsen zaten

cok yazdim neyse :D[signature][hline]Hic kimse bilmez bilemez gonul ister ama sevemez surukler pesinden askin....
Sosyal ağlarda paylaş

walal öle pek girişken direk açılan konuya girebilen bi adam degilim

ama 1 görürüm konusmam 2 bakısırım gene konusmam

3. de bi şekilde söylerim yani.cunku içimde kaldıgı zaman daralıyorum hemen.sabırsızım zaten.[signature][hline]"Far away is a place where I hide
the truth that have to be locked away"
Sosyal ağlarda paylaş

benimde basima ayni sey geliodu ama sonunda ortak arklarla hallettik olayi gorucu usuluyle deilde bi ortam oluyo mesela sende orda oluosun ya da tesadufen geliosun bi kaynasma oluo biraz da kizla konusmasini biliosan (tecrube) benim gibi ayrica tip lazim 15 20 dk icinde tav ediosun ;) cok ciddiyim
Sosyal ağlarda paylaş

said:
HymnOfSnuk, 14 Eylül 2005 07:03 tarihinde demiş ki:
valla ben 1.5 sene peşinden koşmuştum , sonra mutlu son. :9
la keşke mutsuz olsaymış be.

acaba sana mı özenio bnm peşimi bırakmayan arkadaşta mutlu sona ermek için savaş mı verio acaba :s[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...