obaaa Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 yukarıdaki resimde arkası dönük olarak koşan female tauren (toynağı var :) )'in taşıdığı, aşşağıda ise yan koşan male tauren'in elinde taşıdığı silah nedir yav??arcanite reaper'ın daha bi güzeli gibi duruyo..çok merak ettim öyle görünce.. teşekkürler.. Edit: Resimler görünmüyodu..[signature][hline]Tüylü[Tauren-Shaman] --Deathwish for MT-- Burning Legion FOR THE HORDE!!![Bu mesaj obaaa tarafından 14 Eylül 2005 19:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tozparcasi Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 resimler gorunmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obaaa Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 ya nedense resimleri gösteremedim, çok özür dilerim ama linki verem size..syukardan aşşağıya tıklanabilen resimlerden 2. ve 4.'üde görünüyor 2h axe..çok merak ettim nedense :) http://www.wow-europe.com/en/info/underdev/arathi.html[signature][hline]Tüylü[Tauren-Shaman] --Deathwish for MT-- Burning Legion FOR THE HORDE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar