wEll Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 herşey 1 salisede oldu senin sadece bi salisendi tabi benim herşeyi anlamamdı... sadece 1 salisede göz göze geldik o gözler... bu sen değildin. bu senin gözlerin değildi hiçbir sevgi kırıntısı kalmamıştı içinde yıkıldım...kahrolduım....neden diye sormadım içimde korlar tekrar alev aldı "belki "düşüncesi uzaklara ..çok uzaklara gitti 1 salisede herşeyi anladım beni sevmiyordun atık bana bakmıyorsun artık oysa eskiden gözlerimizi birbirimizden ayıramazdık bile herşey 1 salisede oldu... tek kalan gemimde battı herşeyi kabullenmek o kadarda kolay değil bana biraz zaman ver kalbim evet seviyorum hala kimseye söyleyemesemde o beni çoktan unutsada... elimde olsa çoktan silmiştim... o oyle arka sıralarda gözüyle bana bakmazken ben ön sıralarda kalbimle ona bakıyordum... en iyisi sessiz kalmak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 "o oyle arka sıralarda gözüyle bana bakmazken ben ön sıralarda kalbimle ona bakıyordum... en iyisi sessiz kalmak..." burası guzel olmus[signature][hline] Bakakalırım giden geminin ardından, Atamam kendimi denize, Dünya güzel. Serde erkeklik var, Ağlayamam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wEll Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 saol:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar