demokan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 şimdi ben dün 98 üsütne xp yükleyim derken bilgisarı bok etmişitim bidip bilgisyarcıya format fln attırıp xpye döndüm xpden hiç memnun kalmadığım için şimdi xp üstüne windows 98i geri yüklüycem bi sorunla karşılaşırmıym bana bi yardım edin napmalıym Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bert Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Xp üzerinden win98 yükleyemessin.. Dos üzerinden yüklemeyi dene. bilgisyarı win98 başlangıç disketiyle aç sonra CDrom ile başlatı seç daha sonrada win98 cd sini tak ve kur[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxkin Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Yine de ben derim ki format attıktan sonra 98'i kur. Daha sağlıklı olacağı tartışılmaz...[signature][hline]KINOVA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demokan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 şimdi sorunum şu cdyi takıyorum başlangıç diskeitmi takıyorum normalde windows 98de hemen cd ile çalıştır konsolu önüme gelirdi ama bunda direk bilgisayar başlıyo öle bi konsal çıkmıyo o konsolun çıkması için ne yapcam acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 biostan boot optionsları düzenle[signature][hline]KONT Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 biosdan first boot u cd rom yap. ya da floppy yap baslangıc disketiyle format at sona cd yi koy[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demokan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 şöle bi şansım varmı format atmadan windows 98 yükleme gibi bide o dediğiniz ayarlı nasıl yapcam acaba yardımıza ihitracım var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 xp den 98 e dönüşte format atmadan oluyormu tam bi bilgim yok ama bios olayını anlatayım. bilgisayarın düğmesine bastıgında bilgisayar açılırken siyah ekran cıkar bi tane yazılar falan yazar DEL tuşuna bas orda biraz bios ayarlarına girceksin ordan advanced chipset features in içinde olması lazım boot device yada firs boot second boot falan vardır orda HDD-0 CDROM ya da floppy gibi seçenekler vardır 1. sine floppy yap ikincisine cd rom 3. ye hdd yap F10 a bas Y de kaydet.sonra çık tekrar başlat. cd koy açılır ya da disketi.[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demokan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 fistan çok tşrk ederim ark xpden 98e formatsız dönüş oluyomu bilgisi olan varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Malesef olmaz. Sistem ileriye dönüktür ama aynı sektöre eski işletim sistemini kuramazsın. Ancak şöyle olur; 1. HDD'ni 2 parçaya ayırırsın. 2. C: kısmına XP kurarsın. 3. D: kısmına Win98 kurarsın. 4. Boot düzenleyici bir yazılım kullanırsın. Ya da 3. bir bölüm açar Linux kurarsın, Lilo ile giriş yaparsın =)[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar