Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ustadan Yardım aranıyor...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
şimdi ben dün 98 üsütne xp yükleyim derken bilgisarı bok etmişitim bidip bilgisyarcıya format fln attırıp xpye döndüm xpden hiç memnun kalmadığım için şimdi xp üstüne windows 98i geri yüklüycem bi sorunla karşılaşırmıym bana bi yardım edin napmalıym
Mesaj tarihi:
Xp üzerinden win98 yükleyemessin..
Dos üzerinden yüklemeyi dene.
bilgisyarı win98 başlangıç disketiyle aç sonra CDrom ile başlatı seç daha sonrada win98 cd sini tak ve kur[signature][hline]
Mesaj tarihi:
şimdi sorunum şu cdyi takıyorum başlangıç diskeitmi takıyorum normalde windows 98de hemen cd ile çalıştır konsolu önüme gelirdi ama bunda direk bilgisayar başlıyo öle bi konsal çıkmıyo o konsolun çıkması için ne yapcam acaba
Mesaj tarihi:
xp den 98 e dönüşte format atmadan oluyormu tam bi bilgim yok ama bios olayını anlatayım.
bilgisayarın düğmesine bastıgında bilgisayar açılırken siyah ekran cıkar bi tane yazılar falan yazar DEL tuşuna bas orda biraz bios ayarlarına girceksin ordan advanced chipset features in içinde olması lazım boot device yada firs boot second boot falan vardır orda HDD-0 CDROM ya da floppy gibi seçenekler vardır 1. sine floppy yap ikincisine cd rom 3. ye hdd yap F10 a bas Y de kaydet.sonra çık tekrar başlat. cd koy açılır ya da disketi.[signature][hline]FİLTHY PLAY!
Mesaj tarihi:
Malesef olmaz. Sistem ileriye dönüktür ama aynı sektöre eski işletim sistemini kuramazsın.
Ancak şöyle olur;
1. HDD'ni 2 parçaya ayırırsın.
2. C: kısmına XP kurarsın.
3. D: kısmına Win98 kurarsın.
4. Boot düzenleyici bir yazılım kullanırsın.

Ya da 3. bir bölüm açar Linux kurarsın, Lilo ile giriş yaparsın =)[signature][hline]
Türkiye'nin en geniş anime arşivi için;
Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için;

Mail: [email protected]
MSN: [email protected]

Takaslık ve satılık...
  • Yeni Oluştur...