Sleath Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Böyle bi oyun cikicakmiş yilbaşindan sonra, ya da o aralar bi zamanda, gecenlerde server lag dan aglarken elemanlar konuşurken örendim, işte bazi kesim wow u brakip buna gecmeyi planliomuş, bazisi da dio işte oyun budur wow da neymiş falan ben bi movie indirdim izledim de, yani komik geldi bana, nedir sizin düşüncelerinz, bi sitede de en cok beklenen mmorpg diye gecio oyun.. http://www.darkandlight.net/ bu da adresi, merak eden incelesin, konuşucak konu olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 bunu wow bolumune açmandaki amacın neydi[signature][hline]Lianna Human Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silvia Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=122156[signature][hline]Wow: Silvia LvL 60 Orc/Rogue Lineage2: Wretched LvL 55 Abyss Walker Knight Online: PoisonTr LvL61 Master Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naddz Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 gardaş sen pacth i indiriyorsun sanırım hala. canın sıkılıyo belli :))[signature][hline]power is when we have every justification to kill, and we don't. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleath Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 pardon ya di mi Knigh Online da aciyim, orda oyniyan arkdaşlra sorayim, kanki ya bak böle bi oyun geliomuş ne diosun sence wow la falan bi kiyaslasana nedir düşüncelerin diye =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 MMO genel o tür tartışmaların yapıldıgı bi bölüm zaten.[signature][hline]if you don't fall all the way, you cant be saved..it's only after you've lost everything that you are free to do anything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleath Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 yok ya ben patch işini hallettim coktan, da bi konuda haklisin acuk baymiştim, dedim burda biraz forum kariştiriyim.. mage imi kuş yapmişlar iyice, su yemek makinasi mübarek tabi forum kariştiririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naddz Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 said: Sleath, 14 Eylül 2005 17:41 tarihinde demiş ki: yok ya ben patch işini hallettim coktan, da bi konuda haklisin acuk baymiştim, dedim burda biraz forum kariştiriyim.. mage imi kuş yapmişlar iyice, su yemek makinasi mübarek tabi forum kariştiririm üzüntünü çok iyi anlıyorum ben de bir mage sahibiyim (öle derler ya hani) ben de eve gidip oyunu açtığımda ufak çaplı bir kalp krizi geçirmeyi planlıyorum keza kalbim o kadar resist e dayanamayacak. ;p[signature][hline]power is when we have every justification to kill, and we don't. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleath Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 gecenlerde bi lvl 4 mage benden tavsiye alio abi işte süper olucam mage olucam büyü müyü falan gazlarda dedim, instance da 200 tane su yapican, mob lari sheep edican sonra gelip heyecanli roglar sheep lerini bozucak, gene yapican gene yapican, sonra herkez wipe yiyince ffs mage sheep diycekler sonra bekliycan bekylican noluoz demeye kalmadan bi bakican herkez bagirio aoe mage aoe aoe, egerki instant arcane exp. almadiysan herkezden laf yiycan ffs what kind of mage you are diye.. eleman sordu sonra bana, sulari mevzu başlamadan once mi istiolar diye dedim önce istiolar, mevzuda istiolar, sonra istiolar her daim istiolar =) aman dedim hazirlik ol =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darktr Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 said: Sleath, 14 Eylül 2005 17:59 tarihinde demiş ki: gecenlerde bi lvl 4 mage benden tavsiye alio abi işte süper olucam mage olucam büyü müyü falan gazlarda dedim, instance da 200 tane su yapican, mob lari sheep edican sonra gelip heyecanli roglar sheep lerini bozucak, gene yapican gene yapican, sonra herkez wipe yiyince ffs mage sheep diycekler sonra bekliycan bekylican noluoz demeye kalmadan bi bakican herkez bagirio aoe mage aoe aoe, egerki instant arcane exp. almadiysan herkezden laf yiycan ffs what kind of mage you are diye.. eleman sordu sonra bana, sulari mevzu başlamadan once mi istiolar diye dedim önce istiolar, mevzuda istiolar, sonra istiolar her daim istiolar =) aman dedim hazirlik ol =) yol yakınmış 5 lvl 10 dakkada kasılır direk silsin o charı başka bişi açsın[signature][hline]Satılık Karakter Nick: Darktr Class : Human Male Mage Lvl 60 Guild : Silver Dawn Server: Burning Legion http://forum.paticik.com/view.php?id=138071 MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar