thanatos Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 * kendini zor tutmaktatir *[hline]What does not kill,makes stronger. Mail icin buraya basin
AT0MANT Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 said: Chemical, 20 June 2003 23:02 tarihinde demiş ki: şöle bi bıçağı alıp o cismin kenarına ddayıyıp dibine batırıcaksın sonra aşa doğru bastırıp kökünden çıkarıcaksın böle oh ne güzel olurdu valla hem guzel olurdu hemde sadistlik olurdu! :D[hline]lllllllllllllll ATOMANT-[SeXeN6] lllllllllllllll llllllllll SeXeN6 UO Shard Project llllllllll .ıl SEXEN6.Net lı...ıl E-Mail lı...ıl ICQ lı.
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 sadistim ya ben:) cidden feci özendim yahu varmı şu olayı yaptıran adresi verim?[hline]Chemical Kemical Kemikal Kemikıl Kemikı Kemik Kemi Kem Ke K .
thanatos Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 canin sadistlik istediyse tirnaklarini kopar :-P[hline]What does not kill,makes stronger. Mail icin buraya basin
Wacky Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Montajjj Kadına oje yapıyolar olay o. hıyarın biri de o zımbırtıları montajlamış resme. Tırnağın etrafındakilere falan bakın. Bi kere tırnakta nasıl olsun ki o tırnak uzamaz mı? uzadıkça o zımbırtının üstünden geçmez mi? ya da fazla derine inmediyse tırnakla beraber kesilik gitmez mi? Böle bişey olabilir ama bu resmi tanıtım amaçlı falan yapmışlardır belki kobay bulamayıp :P[hline]Trust in my self-righteous suicide I cry, when angels deserve to die! Benim la, Phann! Hatırlar mısın bir aralar OSI'de etrafa para saçan Wacky diye onurlu bi mage vardı... Verin lan paraları geri!
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 bence güzel gözüküyo ya iğrenç falan diil ki?[hline]Seraxis, 12 June 2003 22:44 tarihinde demiş ki: frp dediğin de konuşmalı barbut dimi? Icqm bu arada.:77103821 (bunu ben dedim)
Craven Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 iğrenç ya tam böle tırnağınla koparmaya çalışsan sivilce sıkıyormuş hissi verir böle bişey çıkartmak.severim öyle sivilce falan iltihap sıkmayı gerçi[hline] www.hayalkent.net/freestyle
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 said: horacegoesskiing, 20 June 2003 20:33 tarihinde demiş ki: Bu da işte mantıklı bi sebebi olan iç parçalayıcı bişii.[hline]Ben akıllıyım. Bi baksanız şuna da..[hline]Ben akıllıyım.
Maverick Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 horace zorlama milleti ben zor kaçtım walla sayfa açılsın die bekliorum hmm bi okiim dedim sayfa resimler açılmamış başlığı 1 sn içinde okudum ve resimler açılmadan kapatabiliim die nası yusuf yaptım anlatamam gerçekten resimlerini koydularsa kafayı yerdim heralde görsem oturur ağlardım[hline]Sic vic pacem, para bellum.
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 fotomontaj öle koyucan da da orası mikrop kapmıcak gelde dedeme anlat ..[hline] KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan...
Öne çıkan mesajlar