Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Piercing devri geçmiş

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Chemical, 20 June 2003 23:02 tarihinde demiş ki:
şöle bi bıçağı alıp o cismin kenarına ddayıyıp dibine batırıcaksın sonra aşa doğru bastırıp kökünden çıkarıcaksın böle oh ne güzel olurdu

valla hem guzel olurdu hemde sadistlik olurdu! :D[hline]lllllllllllllll ATOMANT-[SeXeN6] lllllllllllllll
llllllllll SeXeN6 UO Shard Project llllllllll
.ıl SEXEN6.Net lı...ıl E-Mail lı...ıl ICQ lı.
Mesaj tarihi:
Montajjj

Kadına oje yapıyolar olay o. hıyarın biri de o zımbırtıları montajlamış resme. Tırnağın etrafındakilere falan bakın. Bi kere tırnakta nasıl olsun ki o tırnak uzamaz mı? uzadıkça o zımbırtının üstünden geçmez mi? ya da fazla derine inmediyse tırnakla beraber kesilik gitmez mi?

Böle bişey olabilir ama bu resmi tanıtım amaçlı falan yapmışlardır belki kobay bulamayıp :P[hline]Trust in my self-righteous suicide
I cry, when angels deserve to die!

Benim la, Phann!

Hatırlar mısın bir aralar OSI'de etrafa para saçan Wacky diye onurlu bi mage vardı... Verin lan paraları geri!
Mesaj tarihi:
bence güzel gözüküyo ya iğrenç falan diil ki?[hline]Seraxis, 12 June 2003 22:44 tarihinde demiş ki:
frp dediğin de konuşmalı barbut dimi?

Icqm bu arada.:77103821 (bunu ben dedim)
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
horace zorlama milleti
ben zor kaçtım walla
sayfa açılsın die bekliorum hmm bi okiim dedim sayfa resimler açılmamış
başlığı 1 sn içinde okudum ve resimler açılmadan kapatabiliim die nası yusuf yaptım anlatamam
gerçekten resimlerini koydularsa kafayı yerdim heralde görsem oturur ağlardım[hline]Sic vic pacem, para bellum.
Mesaj tarihi:
fotomontaj öle koyucan da da orası mikrop kapmıcak gelde dedeme anlat ..[hline]
KinGpiN
the striked sazan
Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki:
kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice.
antin, kuntin, gugurigu filan...
  • Yeni Oluştur...