horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Piercingden sonra bi dissection-selfdissection diye bi hadise çıktı. Kulaanı burnunu filan uçuruyodu millet. Hadi onlar haplanmış filan.. Böyle bi meret çıkmış şimdi. Bi deniz canlısının imitasyonu. Biraz rahatsız edici olabilir hassas arkadaşlar için ama kan man yok haa.[hline]Ben akıllıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 igrenc gozukuyo icim kalkti böögggh :-o[hline]What does not kill,makes stronger. Mail icin buraya basin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 igrenc[hline]What does not kill,makes stronger. Mail icin buraya basin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Bu da işte mantıklı bi sebebi olan iç parçalayıcı bişii.[hline]Ben akıllıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 valla o elleri paramparça etmek istedim ama nasıl yapılıomuş bunlar?[hline][b][i][u][b][i][u][b][i][u][b][i][u][b][i][u][b][i][u][b][i][u][b][i][u][b][i][u][b][i][u][b][i][u][b][i][u][b][i][u][b][i][u][b][i][u][b][i][u][b][i][u][b][i][u][b][i][u][b][i][u][b][i][u][b][i][u][b][i][u][b][i][u][b][i][u][b][i][u][b][i][u][b][i][u][b][i][u][b][i][u][b][i][u][b][i][u][b][i][u][b][i][u][b][i][u][b][i][u][b][i][u][b][i][u][b][i][u][b][i][u][b][i][u][b][i][u][b][i][u][b][i][u][b][i][u][b][i][u][b][i][u][b][i][u][b][i][u]
Öne çıkan mesajlar