Queen Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 mail fonksiyonu için değişkenler oluşturdum,mailde bi önceki sayfadan aldığım bazı değerlere göre bir tablo yazdırıcm.Foreach kullanıyorum bunun için üstünde tablonun kodları var onları da istiyorum nası olcak.Bi de her server postla aldığım değerleri direk o adlı deişkene yazıyo mu yoksa illa $_POST'a almam gerekenleri var mı?[signature][hline]Quantum Unit Engineered for Exploration and Nullification OkuzumTruck'tım ben aslında. Oha falan olunmaz, oha falan doğulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 önce tabloyu html olrak bir string değişkene yaz, sonra o değişkeni kullan?[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! BandRoLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 çoğu serverda register_globals opsiyonu güvenlik nedeni ile kapalı olur $_POST $_GET kullanman daha yerinde olur[signature][hline]d7a3b518231d5d111137f7a3e32f53bc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Tabloyu string değişkene yazdıramıyorum çünkü yazdıracağım değerleri checkboxla iki sayfa önceden alıyorum o yüden mailin içinde yazdırmam lazım onları[signature][hline]Quantum Unit Engineered for Exploration and Nullification OkuzumTruck'tım ben aslında. Oha falan olunmaz, oha falan doğulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Tamam sharky abimizin sayesinde buldum cok basitmiş bigi bişeyle yapılıyo m diye düşünmüştüm meğerse direk .= ile ekleyecekmişiz hher seferinde yeni tabloyu ah kafam.[signature][hline]Quantum Unit Engineered for Exploration and Nullification OkuzumTruck'tım ben aslında. Oha falan olunmaz, oha falan doğulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar