Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 arkadaslar 6680 için installer lazım .sis dosyalarını acmıyo tema fln yuklemek ıstıyorum mesela yok olmuyo ne yapabilirim bu konuda ?[signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben.. ewt ewt love comes again =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 .sis uzantılı dosyalar eğer telefonun destekliyorsa otomatik bir biçimde kurulacaktır zaten.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 iyide .sis nedir ki sistem dosyası galiba bunu desteklemiyo nası destek verices :D[signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben.. ewt ewt love comes again =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 up up up upupupuup pu upupup upu puppupu pupu pupup up?[signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben.. ewt ewt love comes again =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
original_oguz Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 o temaları fln nokia app. installerla yuklemeye calıştığın zaman hata veriyor olması lazım dimi?ama telefonunun menüsünden araçlar-->yönetici yapıyorsun bi bakıyosun temalar orda...hemen seçip yüklüyosun olay bu kadar.yardımcı olmustur umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 iyide hocam şimdi ben bu dosyayı nereye yükliyim usb den baglanyorum da telefona ne tarafa koyucam onu bılmıorum yane hangı klasöre ?![signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben.. ewt ewt love comes again =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar