Helldorado Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Arkadaslar bilgisayarimda bulunan ozel bi klasorumu ornegin photos klasorune sifre koymak istiyorum sadece o klasore erismek isteyince sifre sormasini istiyorum nasi yaparim bilen varmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Sıkıstırılmıs Klasöre Gönderip Dosya Bölümünden Sifre Koyarsin.Baska Yolu Vardir Sanrim Ama Bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Dosya Bekçisi v1.3 hiç kullanmadım ama işine yarıyabilir [signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? http://www.fenerasyon.com/ [Bu mesaj ReDDoG tarafından 13 Eylül 2005 01:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxkin Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 En hızlı ve kolay kullanıcı arayüzü olan Barbar Klasör kilidi var. www.downloadarsivi.com dan aratırsan kolayca bulursun[signature][hline]KINOVA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar