Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Format için yardım lütfen çok acil..

RedallHoor

Öne çıkan mesajlar

Merhaba arkadaşlar bende bugun bir problem oldu bi program yükledim Activestartup Deluxe die sonra bu programı açtım başlangıçta açılan hizmetlerin hepsini kapattım sonra pc ye reset attım ses ve bir çok özellik yok oldu birden bire geride çeviremiyorum bunları...

Ben xp kullanıcısıyım artık format a ihtiyacım oldugunu düşünüyorum c ye format atıcam nasıl atıcağımı bilmiyorum bi anlatırsanız Bios da cd nin çalışması için ne yapıcam felan yanlız bi korkum var benim adsl modem i xp ye format attıktan sonra çalışırmı xp modemi görürmü acaba acil yardım pls baba kensk ..[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir..
Sosyal ağlarda paylaş

usb modemse driver falan belki aa ethernet modemse hiçbişey olmaz görür...

biosta boot options ta olması lazım

biostan biosa deişir onlar onnu için seninde biraz araştrıman lazım

kimisinde c:, d: a: gibidir kimisinde sürücü isimleri yzar...

boot etmeden önce
şurdan my drivers isimli programı çekiyosun. onu kuruyosun. read all ve backup all diyosun
sana nereye backup yapmak istediğini soracak
onnu için dede ayrı bi klasör oluştur onun dışında başka bişey olmasın. backup işlemi harbi harbi uzun sürer git bi çay falan koy. neyse backup bittikten sonra
cdden boot ediyosun pcyi
zaten herşey çok basit bu kadar basite indigemeleri koyuyo bana biraz =) unutmadan windows cdlerinde setup açılması için
cdden önyükleme için bir tuşa basın ibaresi çıkınca söz dinle bi tuşa bas =)

burdan sonrası çok basit zaten. herşeyi kendisi yapıyor..

bi ara pc reset atıcak kendine.. sonra sakın tekrar bi tuşa basma cdden yükleme için bi tuşa basın ibaresi çıkınca...

neyse istediği bilgileri falan verceksin.

windowsu kurduktan sonra bu my drivers isimli programı tekrar indiriyosun restre all diyosun.
backup klasörünü gösteriyosun o onları restore ediyor falan bitti işte..

sonra progmraları falan kur antivrus firewall antispy falan[signature][hline]KONT
Msn:[/b][email protected]
Gmail:[/b][email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

Eğer boot un cd rom değilse başta onu değiştirmen lazım. Şu an tam hatırlamıyorum ama BIOS ta ilk 3 başlık altında bir yerde olmalı. Onu değiştirdikten sonra XP cd ni tak yeniden başlat. CD den önyükleme için bir tuşa bas yazısı geldiğinde herhangi bir tuşa bas.(eğer belli bir zamanda basmazsan sayfa geçecektir. Yeniden başlatmak zorunda kalırsın) Daha sonra yönergeleri izleyerek rahatça yaparsın. Eğer yapamam diyorsan daha ayrıntılı yazayım. Kolay gelsin.
Haa bir tavsiye kurduktan ve sürücüleri yükledikten sonra sonra Norton Ghost kur ve imaj al. Gelecek formatlarında tüm bu işleri işlemci hızına göre 6 - 15 dakikada yaprsın. Eğer programın yoksa bir ardes ver göndereyim oraya[signature][hline]KINOVA

[Bu mesaj maxkin tarafından 14 Eylül 2005 09:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...