Buzi Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=67503&page=2 Burdan devam edicektim ama 1 yıllık konuymus,yeni konu acmak zorunda kaldım. Xp den bugüne kadar nefret ettim,neden nefret ettiğimide hiç bilemedim,Klasik bir Türk vatandaşı olarak alıştığım 98 den vazgeçemedim heralde,amme velakin bugun arkadaş msn de "yükle yükle" diye gazı verince,evde 1kaç senedir duran xp pro cd sini taktım,bi güzel yükledim,herşey sorunsuzdu,hiç korktuğum gibi gitmemişti. Taki pikatel marka adinin adisi usb modemimi tanıtana kadar.. 98 ve Me de hiç sorun vermeyen bu velet xp de yüklerken driver xp uyumlu değilgibisinden saçma birşeyler söylüyor,yüklüyorum tekrar "yeni donanım bulundu diyor,1 saatlil tokatlaşmalarımız sonucu ben galip geldim bi şekilde yüklendi(nasıl oldu bende anlamadım) ama sürekli donuyor,acaip hatalar cıkarıp kendini resetliyor,donuyor.Faxmodem taktım adsl modemdenmi diye,adsl modemden olduğunu farkettim,driveri sacma sapan yükledigim icin PİKATELLLL marka modemin sitesini aradım,ama sanki cin malıymıs gibi,ne sitesinde birsey bulabilidim,ne google da birşey bulabildim,bende cıldırdım buraya yazmaya karar verdim,ayrıca ben bu yazıyı yazmaya baslamadan 15 dakika once download hızı 2kb yi gecmezken su an 30 a dayadı,oda ilginc tabi,sonuç olarak ben yazıyı yazana kadar bilgisayar kendine geldi ama genede birşey sorucam,xp de acemi oldugum icin bilmiyorum,kendi kendine kutular acılıp mesajlar geliyo,wtf oldum yani,nedir bunlar. Başınızı şişirdim biliyorum,ama ne güzel bak ben rahatladım :D Neyse sonuç olarak fucn pikatel modems, ve şu kendi kendine acılan mesaj gibi kutuları nasıl kapatırım.Gecen gün burada birisi söylemisti ama bulamadım. İyigeceler..[signature][hline]Buzi HatalıysamReport me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 İmla hataları falan olmuş,sinirden olsa gerek,affedin :D Bu kendi kendine acılan kutulara ne yapıcam ben :[signature][hline]Buzi HatalıysamReport me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Çalıştır'a "services.msc" yaz (tırnaklar yok), Messenger servisini disable olarak ayarla.[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Service Pack'li winxp mi kurdun? Öyle yaptıysan Windows XP SP1 mi kurdun yoksa SP2 mi? Ayrıca USB Portun USB2.0 mı? bunları bi söleyiver :)[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Snoop Dogg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Oh,teşekkür ederim ya,dur dedim ama hala otomatikte,disable diye biryer yoktu yani,heralde yeterlidir dur dememmi,mi acaba :-) Cok saol.[signature][hline]Buzi HatalıysamReport me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Fatihcim anlamam ben öyle servis pek falan,evde cd vardı kurdum,ama crackli bisey olduğunu biliyorum :D Neyse yeterli sanırım,baya düzeldi :) çıldırtırsa gene gelip ağlarım burda,düzeliyo o zaman.[signature][hline]Buzi HatalıysamReport me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxkin Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Dostum benim modemimde PİKATEL sanırım senin sorunun sürücüden kaynaklanıyor. Bana e-mail adresini ver de sana bende ki sürücüyü yollayayım. Benim ki [email protected][signature][hline]KINOVA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar