Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Xp de driver yükleme sorunu

Buzi

Öne çıkan mesajlar

http://forum.paticik.com/view.php?id=67503&page=2
Burdan devam edicektim ama 1 yıllık konuymus,yeni konu acmak zorunda kaldım.

Xp den bugüne kadar nefret ettim,neden nefret ettiğimide hiç bilemedim,Klasik bir Türk vatandaşı olarak alıştığım 98 den vazgeçemedim heralde,amme velakin bugun arkadaş msn de "yükle yükle" diye gazı verince,evde 1kaç senedir duran xp pro cd sini taktım,bi güzel yükledim,herşey sorunsuzdu,hiç korktuğum gibi gitmemişti.
Taki pikatel marka adinin adisi usb modemimi tanıtana kadar..
98 ve Me de hiç sorun vermeyen bu velet xp de yüklerken
driver xp uyumlu değilgibisinden saçma birşeyler söylüyor,yüklüyorum tekrar "yeni donanım bulundu diyor,1 saatlil tokatlaşmalarımız sonucu ben galip geldim bi şekilde yüklendi(nasıl oldu bende anlamadım) ama sürekli donuyor,acaip hatalar cıkarıp kendini resetliyor,donuyor.Faxmodem taktım adsl modemdenmi diye,adsl modemden olduğunu farkettim,driveri sacma sapan yükledigim icin PİKATELLLL marka modemin sitesini aradım,ama sanki cin malıymıs gibi,ne sitesinde birsey bulabilidim,ne google da birşey bulabildim,bende cıldırdım buraya yazmaya karar verdim,ayrıca ben bu yazıyı yazmaya baslamadan 15 dakika once download hızı 2kb yi gecmezken su an 30 a dayadı,oda ilginc tabi,sonuç olarak ben yazıyı yazana kadar bilgisayar kendine geldi
ama genede birşey sorucam,xp de acemi oldugum icin bilmiyorum,kendi kendine kutular acılıp mesajlar geliyo,wtf oldum yani,nedir bunlar.
Başınızı şişirdim biliyorum,ama ne güzel bak ben rahatladım :D
Neyse sonuç olarak fucn pikatel modems,
ve şu kendi kendine acılan mesaj gibi kutuları nasıl kapatırım.Gecen gün burada birisi söylemisti ama bulamadım.
İyigeceler..[signature][hline]Buzi
HatalıysamReport me
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...