Krmz Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 said: Lamerize, 12 Eylül 2005 18:12 tarihinde demiş ki: Mu Online'da vietnamdan biriyle tanışmıştım onun anlattığı kadarıyla onların internet altyapısı bizden daha sağlamdı. Doğrudur , hatta hangi ülkeydi , şaka gibi başvurunca net için 3/4mb baglantı çekiyorlar direk. Gerçi o zamanda download limit falan oluyor ama salla dl'yi. O latency barı yeşil görmek yeter bana[signature][hline]... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 EVET!!!! süper telekomdakiler ne şartlar altında çalışıyor, ADSL müşteri hizmetleri, Ben - Yahu ne iştir bu aralar dsl im gidiyor sıklıklı server side bir problem mi var benim hatlar sağlam gözüküyor çünkü. DSL - yok efendim hatlarımız sağlam Ben - Bağlanıyor fakat data alış verişi duruyor bende problem yok kesin sizde var. DSL - Format atın beğefendi Ben - 400 gbı yedeklemem için harddisk yollarsanız atiyim format. DSL - O_o Snouç port ayarlarken sorun çıkmış bıdı dıdı...[signature][hline]Gaiseric LvL-60 Hunter @ Burning Legioun EU LvL 60 time -> 12 days 06 hours 38 minutes Play time [Bu mesaj Asphodel tarafından 14 Eylül 2005 05:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar