Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dragonblade

huun

Öne çıkan mesajlar

Çinliler animasyon yapmışlar , idare eder bir film çıkmış ortaya .

Senaryo , kurgu ve animasyonlar biraz zayıf ama genede türün meraklısı varsa izleyebilir . Türkiye de vizyona girecekmi bilmiyorum zaten girsede sinemada izlenmeye değmez indirin izleyin işte . 1 saat 15 dakika yapacak birşeyiniz yoksa vakit geçirmek için ideal .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc.
Sosyal ağlarda paylaş

Aslında Kore yapımı bir çalışma o. Bir animenin 3D olarak revize edilmiş hali...
Şahsi kanaatim çok başarılı olduğu, herkes izleyebilir.[signature][hline]
Türkiye'nin en geniş anime arşivi için;
Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için;

Mail: [email protected]
MSN: [email protected]

Takaslık ve satılık...
Sosyal ağlarda paylaş

Although DragonBlade was completely made in Hong Kong the film was originally animated and lip-synced to English, one of the city's two official languages. This is because it is technically easier to then dub the English back into Cantonese than if it were the other way around

imdb de hong kong diyor . cinli yani . yeniden yapim olduguyla ilgili bir bilgi ne indirdigim sitede ne baska bir yerde gormedim ondan cinli diyip gectim ama bilmiyorum olabilir . yanlis bilgi verdiysem kusura bakmayin .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc.
Sosyal ağlarda paylaş

Yo, yanlış bilgi ile alakası yok...
Ben yapım aşamasını takip ediyordum bunun. Filmi "Akasya" filmini hazırlayan ekip hazırladı.

Stüdyo Çin'de olabilir, IMDB takip zorunluluğu olan bir yer değil tabi bu bilgileri.
Nerede yapıldıysa "işte burası" der ve geçer.[signature][hline]
Türkiye'nin en geniş anime arşivi için;
Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için;

Mail: [email protected]
MSN: [email protected]

Takaslık ve satılık...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...