Kambalak Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 merhabalar ben şimdi wow pakedi aldım ama 1 aylık sürem doldu şimdi paralı ödücem ama kredi kartındna çekmişler parayı ertesi gün kapadılar acc ı 2 mail attım 1 gündür cevap vermediler oysa 5 dk da cevaplıyorlarmış birde forumlarına login olamıyorum sitenin anlamadım acc şuanda frozen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 yav nasil boyle sorunlar yasiyorsunuz bana denk gelmiyor heralde :) baslayali 3 ay olacak neredeyse bir kere girdim ben ve ark in accountuna kredi kart numarami hala cekiyorlar :)[signature][hline]LVL 59 human paladin burning legion Guild - Buried Innocence BL deki BRONZE BAR cınız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 telefon et.[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kambalak Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 ingilizcem iyi değilki:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 kredi kartını verince hemen para cekmiyorlar. bankandan yanit alamadiklari için kapatmişlardir muhtemelen.[signature][hline]Muho, Boomer, Gamon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kambalak Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 bu arada kart bankamatik bi alakası olabilir mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 bankamatik dediğinde maestro var sanırım? bu yüzden para çekememiş kapamışlardır[signature][hline]The sickness that you are A plague that made me starve Do you think you can show me How I come this far? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kambalak Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 evet maestro var ama ilk free üye olurken 5 tane kredi kartı çeşidi vardı hepsini seçmiştim olmamıştı birini seçmiştim onu kabul etmişti o olay nasıl oldu onu anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 maestronun alt limiti 0 oldugundan yani eksiye inemediğinden kullanılmaz. senin ya kredi kartı bulman ya da game card alman lazım.[signature][hline]The sickness that you are A plague that made me starve Do you think you can show me How I come this far? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kambalak Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 anladım sağol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar