FRP_Master2 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Arkadaslar grafik tasarim mulakati var yrn kayıt olurken elin bos gelme demisti kadın mulakata ne goturebilrim yardımcı olurmusunuz =))[signature][hline]INANMIYORUM +15 KATANA OF FANQUŞİNK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 hangi okul desem. her okulda cd içinde grafik portfalio istenmiyor cünki[signature][hline]DeviantArt gallery elvyn, 03 Kasım 2004 23:00 tarihinde demiş ki: 6 yasindan beri resim/karikatur cizerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FRP_Master2 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 bn en ii si cıktısını alım ole gidim =)) da neyin cıktısını alcam bole bi sorunumda var[signature][hline]INANMIYORUM +15 KATANA OF FANQUŞİNK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldebaren Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 abi sen iş başvurusunda mı bulundun yoksa okul mülakatı mı eğer okulsa toplıycaksın daha önce çizdiğin resimleri taslakları falan gidiceksin görüşüceksin aşırı ciddi takılma aşırı lakayt da olma sohbet eder gibi cevapla soruları sözün özü rahat ol yani...[signature][hline]lanet olsun corci sana klimayı kapamanı söylemiştim dostuuum kahretsin senin problemin ne ha... [Bu mesaj eldebaren tarafından 14 Eylül 2005 00:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar