Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 1 hafta sora tatile gitcem ve baya bi oyniyamicam acc mi dondurmak istiyorum.ama nasıl dondurulucagını bilmiyorum :) diyelim dondurduk sora tekrar nasıl açıcaz yardımlarınız bekliyorum :)[hline]Elenaor the Wizard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Eğer accountunun para ödemesi otomatik değilse bırak süre dolduktan sonra direk kapanır gelincede açtırırsın EU da web sayfasından yapılıyor ama US de clientlen olabilir nede olsa clientlen açıyorsunuz accountunuzu.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 us si olan biri baksın acil lazım cunku[hline]Elenaor the Wizard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 burayi biras kari$tirirsan bulursun kesin yaziyodur ehe sabah sabah cok uzun geldi okuyamadim :)[hline]What does not kill,makes stronger. ------------------------ Laraok Deadsoul Kay's sexy necromancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 burda nerden bulcam ben oku oku bitmez bilen biri yrdım etsin[hline]Elenaor the Wizard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daggerfall Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 ben yaklasik olarak 1-1.5 aydir girmiyorum daoc a benim hesabimi dondurmuslar otomatik olarak sanirim belli bir süre oyuna girmedigin zaman suspend ediyorlar acc. ı[hline]Mirzabey / Paladin Daggerfall / İnfiltrator DAOC Kay www.the-huns.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar