maelstrom Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 arkadaşlar bu scrool ne işe yarar? merchantta birisi 2m'a koymuş fakat ilk kez görüyorum. Ss koyamayağım zamanım yok. bilen birileri hemen cevap verip aydınlatabilir mi??[signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kokolo Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 provokerlar için pike falan gibi silahlara hp bonus ekliorar başka bi işe yaramaz[signature][hline]KE sux :(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 sadece hp fln mı? elemental damage'e %20-30 fln vermiyo mu yada AP'ye :P ??[signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kokolo Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 enhant armor scrolları gibi provoker tank warrior falan genelde :D[signature][hline]KE sux :(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 ne anlatmaya çalıştın :P neyse sağol yine de. denicektim ama vazgeçtim sağol kokolo. bu arada seni sanki diezde gördüm? bir rogue var üzerinde birşey yok sadece merch için kullanıyorsun?[signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kokolo Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 yok ben beramus dupemus ta oynuorm adım kokolo diil :)[signature][hline]KE sux :(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kokolo Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 said: maelstrom, 12 Eylül 2005 19:40 tarihinde demiş ki: ne anlatmaya çalıştın :P neyse sağol yine de. denicektim ama vazgeçtim sağol kokolo. bu arada seni sanki diezde gördüm? bir rogue var üzerinde birşey yok sadece merch için kullanıyorsun? ya armor lara dex hp int mp str bonus ekleyen kagıtların aynısının tıpkısının farklısı tank warriorlar vokerlar falan kullanır demek istedim :D[signature][hline]KE sux :(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 tamam sağol dedim ben de :Pp[signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Peki bu dalgamotor nasil kullanılır ? Ben anvil'de kullanamadımda...yardım edin.[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madnmad Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 nerden bulunur.. sadece hp mi ekler yoksa str bonusta eklermi? elementall damage i arttirmi? nasi kullanilir. vs. vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackBox1 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 said: maelstrom, 12 Eylül 2005 19:34 tarihinde demiş ki: arkadaşlar bu scrool ne işe yarar? merchantta birisi 2m'a koymuş fakat ilk kez görüyorum. Ss koyamayağım zamanım yok. bilen birileri hemen cevap verip aydınlatabilir mi?? Bildiğim kadarıyla, silahın AP'sini 45 saniye civarı %20 arttıyor. Skill bardan kullanılıyor. Zamanı çok kısa olduğu için fazla para etmez. 2m hiç etmez.[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve Class:Archmage Server:Beramus Lvl:62 Np:81xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar