Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ngage mi GBA mı? (oyun bakımından)

elvyn

Öne çıkan mesajlar

said:
ReD_DoG, 29 Eylül 2004 00:23 tarihinde demiş ki:
console ve cep telefonuyla ilgili bi tane zaafını söle bana ozmn
neyi beceremimuş merak ettim

Birincisi oyun için pil süresi 4 saat standart versiyonun qd de değiştirdilermi bilmiyorum. Kulaklık girişleri ortalama bi kullanıcıya göre çabuk bozuluyor. 512 mb ve yukarısı(hatta 256) hafıza çökmeleri yapıyor formatlamak bile gerekebiliyor. hem mp3 player hemde telefon için büyük. İkiye bölsen bile biri için bile büyük. Aynı şeyleri 6600 da yapıyo ama nerdeyse yarısı kadar. Ekranı platform oyunları için çok dar. Ekran aydınlatması az. tuşlar oyun konsolu için ergonomik değil. Gerçi bazı söylediklerim göreceli ama değişmez bişey. Side talking sux[signature][hline]Madafaka wattafak holi kırayst ohh şiiit watda hel oh cisıs kırayst
Sosyal ağlarda paylaş

said:
kiddo, 05 Ekim 2004 19:51 tarihinde demiş ki:
Birincisi oyun için pil süresi 4 saat standart versiyonun qd de değiştirdilermi bilmiyorum. Kulaklık girişleri ortalama bi kullanıcıya göre çabuk bozuluyor. 512 mb ve yukarısı(hatta 256) hafıza çökmeleri yapıyor formatlamak bile gerekebiliyor. hem mp3 player hemde telefon için büyük. İkiye bölsen bile biri için bile büyük. Aynı şeyleri 6600 da yapıyo ama nerdeyse yarısı kadar. Ekranı platform oyunları için çok dar. Ekran aydınlatması az. tuşlar oyun konsolu için ergonomik değil. Gerçi bazı söylediklerim göreceli ama değişmez bişey. Side talking sux

qd de 1 saat fln fazla şarj süresi naabcan sen 4 saat şarj neyine yetmio.n-gage in hafızsı 512 ye kadar desteklio ve bende 256 var şuana kadar hiç bi çökmem olmadı.6600 a sen yarısı kadar diosan doktora görün derim ben sana kulaklıını 1.5 yıldır kullanıorum hiç bozulması olmadı.6600 aynı şeyleri yapıo demişsin sadece mp3 için dedin onu herhal. 6600 a mp3 dinleme programı yüklüosun ses kalitesi iğrenç bas ayarları zart zurt yok düz ses verio çok kötü oluo.başka ortak denen yanını bilmiorum ben.hiç elime gba almadım onun için boyutu ile ilgili bişi diemem ama ergonomiklik demişin 2 tuşla neye bascak adam.ateşmi etsin şarjormu deiştirsin zıplasınmı naapsın. ekran aydınlatmasıda qd de arttrıldı.side talkinge mecburlar başka koycak yerleri yoq.bu arada gba da multiplayer la oynamak için ek kablo alınıomuş kabloyla oynanıomuş.n-gage de bluetooth olmasa bile gprsden herkezle oyun oynayabiliosun
qd de yapılan deişiklikler ise şöyle (haber gibi oldu:D):şarj ömrü uzatıldı,ekranı büyülttüler ve kare ye daha yakın yaptılar aletin boyunu küçülttüler radyoyu ve usb portu kaldırdılar kart takma yerini kolay yere aldılar ekran daha aydınlık oldu.

[Bu mesaj ReD_DoG tarafından 06 Ekim 2004 20:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• 9 ay sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
N-gagede açıkcası oyunlar çok az ;olanlarda çoktan tükendi . Salt oyun bakımından bakarsan N-gage grafiklerinin çok daha iyi olmasına rağmen oyun azlığından GBA'yal rekabet edemez .

Ama herşeyiyle bakacak olursan mp3 player , radyo ,oyun , bluetoothla arkadaşlarınla karşılıklı oyun oynamak cidden mükemmel . Açıkcası çok mmenunum n-gageimden bozulsun aynısnı bir daha alırım .
PS: QD yalandır arkadaşlar radyosu yok aletin ve artı side talking konuşan görmedim. N-gagede öyle bir ses çıkışı varki aletinasıl tutarsanız tutun her türlü rahat konuşup anlaşıyorsunuz .[signature][hline]NEDAIN 24 Duelist (Recursion) Matrix online (Retired)
GUNZ LVL 1x Gunslinger
WOW - EU retail (BL) Kerbela Night elven Warrior 60 (SOLD)
RO Saratan 88 backstab master (retired)

29 haziran 18.** Murtaza demişki :
" böyle özürlü gibi vurmaya çalışınca küfür ettim kapadım oyunu... Tavşan'ı öldüremedim sinirliyim "

[Bu mesaj Dunedain tarafından 13 Eylül 2005 22:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...