Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ngage mi GBA mı? (oyun bakımından)

elvyn

Öne çıkan mesajlar

Bence GBA çünkü hem grafik kalitesi olarak daha iyi, hem ekran yatay ve daha büyük, hem de sp versiyonu çok rahat taşınabilir ve kasetleri kolay zarar görmüyor. Bence ngage in tek üstün olduğu konu bluetoothlu multi, sizce neler?[signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - ben
Sosyal ağlarda paylaş

GBA tabii ki... N-Gage oyun bakımından oldukça zayıf bile denebilir, tamam cep telefonu olarak insanın yanında taşıdığı bir aletle portatif oyun sistemlerine göre oldukça gelişmiş oyunlar oynayabilmesi güzel ama

1- Dikine, oyun fanatiklerinin ilk defa karşılaştıkları (-ve bence çok da kabullenilememiş) bir ekran,

2- Yetersiz oyun adedi. (Eğer sizi yeterince tatmin edecek ve zamanınızı harcatacak bir oyun bulabilirseniz bu sizin için çok şey ifade etmeyebilir)

Bir konsol fanatiği olarak, bu işe para harcayacağım zaman kesinlikle GBA tercih ederdim. Şu anda telefon ihtiyacım da yok... Zaten sürekli yanımda taşıdığım kese misali solumdan sallanan bir çantam varken bir cihaz fazla taşımak da o kadar sorun olmaz kendi adıma.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Tabikide Gba :) hiç bir alet 2 işi bir arada yapamaz.. ya oyun ya telefon..
:)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
RamsesII'ten abarmalar;
RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki:

Öyle sübyan bulsam ben,var ya....
RamsesII, 18 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki:
"Bugün bacım,yarın ihtiyacım"

Sosyal ağlarda paylaş

Side talkinge çözüm geldi gerçi ama oyun bakımından şu anda nintendoyla yarışabilecek bir portatif oyun konsolu yok piyasada. Tartışmasız nintendo tabiki.. Ama n-gage içinde çok iyi oyunlar geliyor ve mmo olayı gibi bir alternatif sunuyor oluşuda gelecek için kafa karıştırmıyor diyemiycem (açık kapı bırakalım :) )
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Twilight, 28 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki:
oyun bakımından şu anda nintendoyla yarışabilecek bir portatif oyun konsolu yok piyasada. Tartışmasız nintendo tabiki.. Ama n-gage içinde çok iyi oyunlar geliyor

bi kaç ay beklersen psp çıkıcak gba yı 3 e 5e katlıcak bi yerde görmüştüm grafikleri fln süper ama kim bilir ne kadar olcak fiyatı

ayrıca n-gage sadece oyun konsolu deil multimedya konsolu diye çıkardılar ama oyun konusunda gba takar

[Bu mesaj ReD_DoG tarafından 04 Eylül 2004 19:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

psp yi en bekle 3 ay sonra çıkar. O tarih japonya için bizim ülkemize kaça gelir, ne zaman gelir malum. Fiyatı da 500 dolar gibi bişey olacakmış onu alacağıma xbox ps2 felam alırım daha iyi, elde de gba oynarım beni keser o kadarı. Ngage multimedia konsolu olabilir ama her şeyi yarım yamalak yapan bir makine yerine bişeyi tam yapan bir makineyi tercih ederim. Ama illaki de bir arada olacak diyorsanız bir basit bir cep telefonu ve bir gba alın.[signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından[b]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
lord_elvyn, 06 Eylül 2004 11:16 tarihinde demiş ki:
Ngage multimedia konsolu olabilir ama her şeyi yarım yamalak yapan bir makine yerine bişeyi tam yapan bir makineyi tercih ederim. Ama illaki de bir arada olacak diyorsanız bir basit bir cep telefonu ve bir gba alın.

neyi yarımyamalak o nu merak ettim[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

ne konsol olmayı becerebiliyor ne de cep telefonu olmayı.[signature][hline][b]Bu posttaki içerik, yazarın kişisel görüşlerini belirtmektedir. lord_elvyn burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.
[b]

[Bu mesaj kingpin tarafından 24 Ağustos 2005 20:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...