Mithr Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Bu Dingillerin Bilgisayarlarinda Sorun Olmus.Listenin Basinda Giren Kardesim Ve Bayaaaa Bi Kisi Listeden Silinmisler.Bunlar İlk Önce Listeyi Koymuslar Sonra Kaldirip Hatali Olani Koymuslar.Dekana Falan Basvuruldu.Sevgili Dekan Amca İlgilenmediği İçin Mahmekemeye Verio Öğrenciler Bölüm Bişeysini Tam Olarak İsimlerini Hatirlarmiyorum :-p Herneyse Mahkemede de Tanik İstiyorlarmis Hata Yapildiğina Dair o_O Ne Yapabilirz Suanda Listelerde Kesinlikle Yanlislik Yapilmis Kabul Ediyorlar(Kardesiminin Çizim Öğretmeni Dekanla Konusmus Falan Fistan O Sülemis)Ama Mahkemede Tanik Lazim Olacakmis.....Bir Çözüm Yolu Varmidir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polly Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Anlamadım ya? kayıtlarda bişimi çıktı ben de dün kayıt ettirdim[signature][hline]:utaniem: Hadi ben aptalım...eğlendir beni...:utaniem: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Eed Sanirsam.Kazanmis Kisiler Aniden Silinio Kazananlar Listesinden Dekanda Durumu Kabul Fln Ediomus [Bu mesaj LordGargamel tarafından 13 Eylül 2005 22:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polly Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Off saçma bişi çıkmasın acaip sevinmiştim dün gelince...link var mı haber veya liste filan için?[signature][hline]:utaniem: Hadi ben aptalım...eğlendir beni...:utaniem: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 I Ih :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polly Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 valla kayıt kimliği verdiler gösteririm girerim.. daha da bişi olursa her yere çıkarız...[signature][hline]:utaniem: Hadi ben aptalım...eğlendir beni...:utaniem: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar