Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dalgıç

Xaero

Öne çıkan mesajlar

said:
Kaliforniya İtfaiyesi yetkilileri, bi orman yangınından sonra ormanın içinde yanmış bi balık adam cesedi bulmuşlar.Şnorkeli, oksijen tüpü, paletleriyle tam donanımlı bir dalgıçmış bu. Çok şaşırmışlar taabi. Polis olayı araştırmaya başlamış. Adamın kimliğini tespit ettikten sonra yangının olduğu gün ormana 20 kilometre uzaklıkta bi mevkide (denizde taabi) dalış yaptığı anlaşılmış. Dalgıçın ormanın ortasına nasıl geldiğini itfaiye yetkililerinden biri çözmüş.Orman yangınlarını söndürmek için helikopterlerle denizden su alınıp alevlerin yoğun olduğu yerlere dökülürmüş. İşte bu talihsiz balık adam da belli ki kendini bi anda helikopterin okyanusa daldırdığı deponun içinde bulmuş ve daha sonra da ne olduğunu anlayamadan metrelerce yükseklikten alevlerin içine düşmüş.

Yalan yada doğru orası tartışılır ama bu olayın gerçekleşme şansıda yok değil[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b]
Gym-World
Dj XæRo - The Terror Blade
Sosyal ağlarda paylaş

ben tek yıldız skuba dalgıç olarak 6-20 metre arasında dalış yapıyorsam o adamın 2-3 metre derinlikte olduğunu sanmıyorum. ki yakınlarda tekne olmadan da dalış yapan çok azdır.

ayrıca dalışlarda bir numaralı kural buddy'n olmadan dalamazsın. yani tek sayılı şekilde dalmak yasaktır.. eğer iki kişi çıksalarmış tamam derdim de, tek başına olunca iyice bir imkansız gibi geldi.[signature][hline]anonymity brings out the worst in people
BandRoLL
Sosyal ağlarda paylaş

I Believe :D uzaylılar da yapmış olabilir[signature][hline]Eternalus, 09 Eylül 2005 23:03 tarihinde burda demiş ki:
beyler söyleyeyim de madalyamı kaldırsınlar deyip de madalyalılara yardakçı diyenlere prim vermeyin. forumda yardakçılık nedir ya? forum yetkilisine yağ çeksem n'olur? bana para mı verir? beni evine mi alır? bana kaset mi yapar? beni şarkıcı yapıp pavyonlarda mı çalıştırır? istetsem bana varır mı?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...