Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

party disband!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaslar party disband da bug var.yada lag dan diyecegim de ben nasil attack verdim sonrasinda??
az once haungalarda partydeydim.bir mage ve ben.sonra disband yaptim ve ciktim partyden.gittim bir tane haunga oldurdum.ve glacier blast cikti.ilk haungada hemde.tabii aldim ve sevincle clana gulucekler atiyom vb..sona bir actim inverntoryi blast yok..partydeki mage geldi bak ne gostrecegim dedi.otururken blast ona gelmis..saolasin diyor...cicek bocek.. dediim..aman diyeyim party disband bugina dikkat edin!!
Mesaj tarihi:
malakmısın sen_?doğru dürüst bişey sölüyoz anlamıyosunuz..ve +her gördüğün topice mesaj yazamk zorunda deilsin..sen gerçek hayattada her gördüğnü ...da atılıyondur kesin...zzzzz[signature][hline]Talia Skinsiz çıkmam abi...
Mesaj tarihi:
sanane lan allahın dallaması ister yazarım ister yazmam hepsine de yazcam hıyar sanamı kaldı komik geldi bana güldüm sanane[signature][hline]Nick:SuPeR_MaGiCaN
LvL :47 Mage
Np :5x :D
Server:Beramus
Mesaj tarihi:
said:
slickers, 13 Eylül 2005 18:50 tarihinde demiş ki:
sanane lan allahın dallaması ister yazarım ister yazmam hepsine de yazcam hıyar sanamı kaldı komik geldi bana güldüm sanane

malak sen ve senin gibilerle muhattap olmucam ....[signature][hline]Talia Skinsiz çıkmam abi...
Mesaj tarihi:
veee +1 puan korna gidiyor. korn +1 hocam[signature][hline]Eternalus, 09 Eylül 2005 23:03 tarihinde burda demiş ki:
beyler söyleyeyim de madalyamı kaldırsınlar deyip de madalyalılara yardakçı diyenlere prim vermeyin. forumda yardakçılık nedir ya? forum yetkilisine yağ çeksem n'olur? bana para mı verir? beni evine mi alır? bana kaset mi yapar? beni şarkıcı yapıp pavyonlarda mı çalıştırır? istetsem bana varır mı?
Mesaj tarihi:
tabi tabi yazacak bişey bulamayınca genellikle kaçış yollu muhattabım değilsin senin zekana inemiyecem muhabbeti yapıon dime hadi güzelim hadi git başka muhabbet yap o zmn[signature][hline]Nick:SuPeR_MaGiCaN
Mesaj tarihi:
said:
Eternalus, 13 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki:
veee +1 puan korna gidiyor. korn +1 hocam

juride şike war :D[signature][hline]Nick:SuPeR_MaGiCaN
Mesaj tarihi:
buzi ben orda özür dilediğimi hatırlıyom ama burda bişi patlattığım yok dikkat ettiysen direkman küfür yiyoz[signature][hline]Nick:SuPeR_MaGiCaN
Mesaj tarihi:
jediii, 12 Eylül 2005 00:30 tarihinde demiş ki:
ya buzi sen her önüne gelen topici patlatıyosun makara geçiyosun madem okadar sinir oluyosun bu işe yapma sen

yapanıda uyarınca bişeye yarasın bari

ha bak bu da ordan alıntı[signature][hline]Nick:SuPeR_MaGiCaN
Mesaj tarihi:
bu topigin neresi gereksiz biri anlatsin bana.
her topige girip sulandiriyorsunuz.kimin penisi daha buyuk yarislari icin bir alan acilsin gidin orda yarisin....
  • Yeni Oluştur...