Boozer Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Selam arkadaşlar, Bir sorum olacak, ben eğer bir arkadaşımla oyunda buluşup onunla şawaşmak istiyorsam bunu nasıl yaparım, Pvp only olması gerekiyormu yoksa roleplaying characterdada olur mu?
MonteDarkFloyd Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Hmm malesef zor.Team Arenas tan farklı takımlara girip aynı anda Enter a basarsanız belki şansınıza gelebilir :). Onun dısında Guild Hall larda antreman kısmı gelirse(ki gelcek deniliyor) Guild hall da yapabilirsiniz.Bir sonraki update i beklemeniz gerekir genede .
Boozer Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Anladım peki pvp karakterinde role play oynamadan nasıl skill kazanabilirim?
Elan_Morin Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Ilk once pvp karakterlerin yaratim yerindeki hazir skill li karakterlerden acip kendini competition arena da(ilk burada takilmani tavsiye ederim) denersin.Ordan kazandigin faction larla yavas yavas skillerini acarsin.Ki rp karakter acip da skilleri kasman daha kolay olur.Fakat karar senin.Bol bol faction kasip priest of balthazar lardan skill actir.[signature][hline]Logain Taron Scylla the Elder Algavins Earanorn [Bu mesaj Elan_Morin tarafından 13 Eylül 2005 21:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar